Tokyo Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Admin Koncu groził mi mutem za to że nadużywam mikrofon jak powtórzyłem mu coś 2 razy i dał mi upomnienie, 2 minuty później byłem szukającym i on uciekał i chyba z 20 razy mówił mi (chodź chodź nie krępuj się). Właśnie takie osoby mają admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dostosuj się do wzoru, a szybciej rozpatrzymy tą skargę. Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Nick: Tokyo Nick oskarżonego: Koncu Serwer: Hide and Seek #2 Opis sytuacji: Admin Koncu groził mi mutem za to że nadużywam mikrofon jak powtórzyłem mu coś 2 razy i dał mi upomnienie, 2 minuty później byłem szukającym i on uciekał i chyba z 20 razy mówił mi (chodź chodź nie krępuj się). Właśnie takie osoby mają admina. Dowody: Gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 @Tokyopodaj mape na której się to działo i godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IKsD Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Byłam przy tym potwierdzam to co napisał Tokyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uganda Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Bylem przy tym potwierdzam co napisał Tokyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 1. Nie groziłem, tylko to było ostrzeżenie. 2. Gdy byłem szukającym mówiłem "Cho nie krępuj się", ponieważ płakałeś jak Cię "opluwałem" i tyle, a nie mówiłem tego 20razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mapa Mirage a godzina 15:25 mniej więcej 15-02-2019 Powtórzyłeś to z 20 razy Koncu i nie kłam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jaka mapa dokładnie, ponieważ mapa seek_mirage była o 12:10. A nie mam chęci sprawdzać 5 map od 12:00 do 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 seek_de_dust2_hide_fixed_d_d Sory pomyliłem mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 No @ Koncu było to małe nadużywanie i mogę jedynie powiedzieć abyś tak często nie mówił jednego wyrazu. Niby to było, tak że powiedziałeś dwa razy chodź i była dłuższa chwila przerwy i znów powiedziałeś chodź i tak w kółko z 10-15 razy. I Tokyo jak coś to podchodzi pod wyłudzanie kredytów. Oczywiście zostawiam @ Koncurangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 @ Koncudostajesz upomnienie za nadużywanie mikrofonu. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi