Joski Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Propozycja to: Dodanie limitu awp na drużynę. Treść: Tak jak w temacie dodanie limitu awp na drużynę, nie wiem czy na serwerze takie coś jest bo mam VIPA, ale widzę, że jest 8 awp na drużynę. I trochę przypał jak 5/6 awp patrzy jedno miejsce jak dla mnie wyjść się nie da z tego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Bylo juz, tak samo jak poprzednim razem - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 P90 i wlatujesz w nich Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Też jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dobra wezmę sobie do serca słowa Danka Do zamknięcia no. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja tylko sobie pozwole słowa hampa z discorda przytoczyć, bo mnie oświecił jest limit awp, "chyba 4 graczy + vipy" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 1. 2. Godzinę temu, Joski Surfer napisał: Dobra wezmę sobie do serca słowa Danka Do zamknięcia no. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi