Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od bana

Udostępnij

mdma24h

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HenioHamulec
Nick admina: Igonnahitya
Długość bana: perm
Data i godzina: 05.08 / 14:05

Serwer: jb
Powód bana: czity
Mapa: jb_lego_jail_2k17b
Dostalem bana, chuj wie za co. Głównie grałem pod nickiem kolednik, miałem globala lecz sprzedalem konto, poniewaz nie potrzebuje konta z globalem a czemu nie zarobić floty. Osobiscie proponuje nie zatrudniac goldow do antycheat teamu pozdrawiam

• WOW MEGA! 3
  • Haha! 2

Bana nie dostałeś za akcje z aktualnej mapy tylko z wczoraj (tj. 04.08.2020) 

Mapa jb_lego_jail_2k17b Link do pobrania demka

Wchodząc na to demko teraz crushuje mi CS:GO, wobec tego poproszę drugiego ACT o ocenę obu demek oraz potwierdzenie mojej decyzji @ mNk

Mapa jb_obama_v5_beta Link do pobrania demka

02:44 Celujesz w ct celownik leci powoli w stronę jego głowy, nagle on ginie a celownik wraca do poprzedniej pozycji (bardzo nienaturalny ruch - smooth aim lub przypadkiem tak się stało)

04:12 Celujesz w typa który wychodzi z pomieszczania z labiryntu i wchodzi za ścianę, myślałeś chyba, że wyjdzie ci pod celownik jednak poszedł za ścianą a mimo tego ty i tak strzeliłeś (wcześniej nie wiedziałeś o nim)

12:50 Zauważyłeś tt obok wyjścia z disco i zacząłeś do niego lecieć zanim wyszedł zza ściany, żeby go szybko zabić 

16:35 Widzisz ct na labiryncie i lecisz do niego próbując go zabić 

17:30 Ta sama sytuacja 

Podsumowując ogół twojej rozgrywki.. Wiesz bardzo dobrze gdzie jest przeciwnik i wiesz gdzie iść, żeby cie nie zauważył. Wyżej wymienione akcje nie są jedynymi, wypisałem tylko te z których nie masz jak się wytłumaczyć. 

Nie wspominam już o twoim wspaniałym lataniu na spadochronie gdzie lecąc prosto potrafisz zrobić 300 velocity. 

• Haha! 1

02:44 nie wiem co twoim zdaniem bylo tam nienaturalnego on sie poruszal w prawo to i ja lecialem za nim celownikiem w prawo 
04:12 rozejrzalem sie i nigdzie go nie bylo to polecialem w strone labiryntu do tego jakaś osoba mówiła " BASEN JEST BASEN JEST", potem normalny skan
12:50 zabiłem 1typa na disco po czym sie po prostu rozpędziłem i podszedl mi pod celownik
16:35 losowo sobie poleciałem w strone labiryntu ponieważ przedtem tam się już chowali
17:30 identyczna sytuacja
mam na tyle pojebany styl gry, ze latam przed siebie z dużą predkością, co pozwala mi szybko odkrywać mape. Do tego 6lat gry nauczyło troszke aima 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności