KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nick:Król Julian Nick oskarżonego: Havke Opis sytuacji: Otóż były 2 sytuacje, 1 to zmutowanie Sid'a Leniwca a pewnie zapytacie Jaki powód, otóż powodem były Bindy, Nasz Świetny admin stwierdził to po tym że Sid nie chciał przeczytać jego nicku, Też pewnie chcecie wiedzieć czemu nie przeczytał, Nie przeczytał z tego powodu iż Havke mu kazał to zrobił, nie prosząc ani nie pytając. 2 sytuacja Drugi raz dostałem Mute powód: Nadużywanie mikrofonu, Grając dziś przy żadnym Adminie nie Było zgłoszenia Grała Stała Liczba osób (nie umiem określić Dokładnie ilości). Po wejściu Havke na serwer "niby zaczęły się one pojawiać". Lecz z mojej perspektywy to innaczej wygląda. Admin wbija na serwer słyszy głos Króla Juliana jak z bajki, po czym Nie chce mu się słuchać mojego głosu. Stwierdza że jest 1 zgłoszenie, po chwili ja wymieniając Dwa zdania, stwierdza że da mi muta bo są 2 zgłoszenia. Nie pozdrawiam Havke z tego powodu że już 2 raz mnie zmutował bo skargi się dopiero pojawiły Gdy on przybył na serwer. Dowody: Inni Gracze, spróbuję ogarnąć nagranie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomic Tiger Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Byłem przy obu sytuacjach i w pełni potwierdzam że oba te muty poszły bezpodstawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Dopinam to że nie mam 13 jestem osobą pełnoletnią i gracze sami chcą abym rozmawiał z nimi bądź śpiewał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Sida zmutowałem z 1tydz temu bo nie odpowiadał na moje pytania i nie chciał przeczytać mpjego nicku. Dzisaj były na ciebie 2 zgłoszenia za nadużywanie mikrofonu, więc cie zmutowałem. za pierwszym zgłoszeniem upomniałem cię,przyszło drugie więc dostales muta na 30min Edytowane 13 Lutego 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 6 minut temu, Havke napisał: Sida zmutowałem z 1tydz temu bo nie odpowiadał na moje pytania i nie chciał przeczytać mpjego nicku. Dzisaj były na ciebie 2 zgłoszenia za nadużywanie mikrofonu, więc cie zmutowałem. Co do Pytań, nie zadales mu żadnego gracze mu dawali działania i prosili o czytanie nick'u więc to Zrobił. Ty się nie dziw że nie przeczytał Twojego skoro Ty mu to rozkazłeś przeczytać. Też co do mojego muta po upomnieniu zamieniłem 2 zdania, poczym mnie zmutowałeś jak zapytałem na czacie a inni gracze pytając Cię jaki był powód stwierdziłeś że było 2 zgłoszenie. Nie Pozdrawiam. I czekam na wypowiedzi innych osób zaistniałych przy tych sytuacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 2 minuty temu, KrólJulian napisał: Co do Pytań, nie zadales mu żadnego gracze mu dawali działania i prosili o czytanie nick'u więc to Zrobił. Ty się nie dziw że nie przeczytał Twojego skoro Ty mu to rozkazłeś przeczytać. Też co do mojego muta po upomnieniu zamieniłem 2 zdania, poczym mnie zmutowałeś jak zapytałem na czacie a inni gracze pytając Cię jaki był powód stwierdziłeś że było 2 zgłoszenie. Nie Pozdrawiam. I czekam na wypowiedzi innych osób zaistniałych przy tych sytuacjach. To "rozkazanie" było w cwlach weryfikacji czy nie jest bindem, nie przeczytał dostał muta na 30min. Za 1 rqzem dałem ostrzeżenie, za 2 zgłoszeniem był tłok i twój glos się przebijał. I nie było słychac czy ty naduzywałes czy nie. Ale zdecydowanie ten mut słuszny. Ps. Nie wracaj do sytuacji które były 1 tydz temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 A to co Akurat przeczytanie twojego nicku to dobra weryfikacja? Poza Tym nie musiałeś mu rokazywac tylko poprosić aby to zrobił. Mój głos się przebijał powiadasz? Powidz teraz czemu kłamiesz gdyż ja powiedziałem 2 zdania które były skierowane do Lorda, a na serwerze w tym momencie była cisza. Po Twoim mucie większość osób zapytało z jakiego to powodu po czym chcieli abyś dał mi unmute. Też mogłeś Powiedzieć tym osobą aby same dały mi muta w grze jeżeli tak bardzo im to przeszkadza patrząc tez na innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 5 minut temu, KrólJulian napisał: A to co Akurat przeczytanie twojego nicku to dobra weryfikacja? Poza Tym nie musiałeś mu rokazywac tylko poprosić aby to zrobił. Mój głos się przebijał powiadasz? Powidz teraz czemu kłamiesz gdyż ja powiedziałem 2 zdania które były skierowane do Lorda, a na serwerze w tym momencie była cisza. Po Twoim mucie większość osób zapytało z jakiego to powodu po czym chcieli abyś dał mi unmute. Też mogłeś Powiedzieć tym osobą aby same dały mi muta w grze jeżeli tak bardzo im to przeszkadza patrząc tez na innych graczy. Musiałem się pomylić za 2 razem. Ubt obejrzy demko i wtedy stwierdzą czt mut słuszny czy nie. Nie róbmy spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 "11.Zakaz nadużywania mikrofonu i przeszkadzania w rozgrywce, używając mikrofonu. -> Def. nadużywanie mikrofonu / przeszkadzanie w rozgrywce, używając mikrofonu - krzyczenie; wydawanie dźwięków, które nie tworzą słów; używanie modulatora głosu; modulowanie własnego głosu; komentowanie rozgrywki pomimo sprzeciwu graczy; wypowiedzi dłuższe niż 3 (słownie: trzy) zdania niezłożone lub 2 (słownie: dwa) zdania złożone pomimo sprzeciwu graczy; używanie mikrofonu, który głośno(zagłusza rozgrywkę) szumi, trzeszczy, wydaje inne niekontrolowane i jednocześnie głośne dźwięki." Według mnie admin @Havke słusznie cię zmutował gdyż modulowałeś swój głos co podchodzi pod Nadużywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Esper napisał: "11.Zakaz nadużywania mikrofonu i przeszkadzania w rozgrywce, używając mikrofonu. -> Def. nadużywanie mikrofonu / przeszkadzanie w rozgrywce, używając mikrofonu - krzyczenie; wydawanie dźwięków, które nie tworzą słów; używanie modulatora głosu; modulowanie własnego głosu; komentowanie rozgrywki pomimo sprzeciwu graczy; wypowiedzi dłuższe niż 3 (słownie: trzy) zdania niezłożone lub 2 (słownie: dwa) zdania złożone pomimo sprzeciwu graczy; używanie mikrofonu, który głośno(zagłusza rozgrywkę) szumi, trzeszczy, wydaje inne niekontrolowane i jednocześnie głośne dźwięki." Według mnie admin @Havke słusznie cię zmutował gdyż modulowałeś swój głos co podchodzi pod Nadużywanie Esper Tylko też podkreślam to że nie moduluję za pomocą żadnego programu lecz za pomocą ust, A też sam widzisz jak jesteś na serwerze że sami gracze chcą abym albo coś mówił albo śpiewał. Edytowane 13 Lutego 2019 przez KrólJulian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Jesteś światkiem Havke nie dał upomnienia tylko go zmutował a nie nadużywał mikrofonu. Mimiejszym ( nie wiem jak się to pisze) żądam żeby Havke zdegradować bo to nie pierwsza skarga na niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Tokyo napisał: Jesteś światkiem Havke nie dał upomnienia tylko go zmutował a nie nadużywał mikrofonu. Mimiejszym ( nie wiem jak się to pisze) żądam żeby Havke zdegradować bo to nie pierwsza skarga na niego A własnie ze pierwsza, upomiałem go, on mi nie przeszkadza ale innym graczom tak. Dostałem zgłoszenia i musiałem go zmutować Edytowane 13 Lutego 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 2/16 graczom się to nie podobało mogły te 2 osoby zmutować go osobiście nie upomniałeś go a 14/16 graczom się podobało i go zmutowałeś na serwie bez powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) 28 minut temu, Tokyo napisał: 2/16 graczom się to nie podobało mogły te 2 osoby zmutować go osobiście nie upomniałeś go a 14/16 graczom się podobało i go zmutowałeś na serwie bez powodu Upomniałem go słowami "Julian nie nadużywaj bo zgłoszenia są" ale się nie posłuchał Edytowane 13 Lutego 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 1 minutę temu, Havke napisał: Upomniałem go słowami "Julian nie nadużywaj bo zgłoszenia są" ale się nie posłuchał Havke nie dobijaj mnie że się nie posłuchałem. Bo nic nie mówiłem i gdy tylko poszły z mojej strony 2 zdania do Lorda z miejsa dałeś mi muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) 1 minutę temu, KrólJulian napisał: Havke nie dobijaj mnie że się nie posłuchałem. Bo nic nie mówiłem i gdy tylko poszły z mojej strony 2 zdania do Lorda z miejsa dałeś mi muta upomiałem cię a modulacja głosu ustami czy modulatorwm też się zalicza pid nadużywanie mikrofonu Edytowane 13 Lutego 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrólJulian Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Teraz, Havke napisał: Ale taj upomiałem cię a modulacja głosu ustami czy modulatorwm też się zalicza Modulacja ustami a programem to są 2 inne rzeczy to po 1. Po 2 gdy mi zwróciłeś uwagę to zrozumiałem i wgl nic nie mówiłem po pewnym czasie zwróciłem Się do Lorda i dałeś mi muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Przepraszam że się wtrące, ale mnie nie ma aktualnie więc nie wiem co się tam dzieje, ale jak Havke mówi że były dwa zgłoszenia na Króla Juliana to jest Havke w błędzie, bo były zgłoszenia ale zgłaszał je właśnie Król Julian a pierwsze zgłoszenie to było właśnie bez sensu Króla Juliana bo tego gracza co zgłaszał to on nie ma wgl mikrofonu więc nie nadużywa, a to drugi to nie wiem jak jest czy to prawda ale ten mut to był nie potrzebny, i żeby nie było że jestem za Królem Julianem to, moje zdanie jest takie że nie powinien muta dostać za to że powiedział tylko dwa słowa do danego gracza. Prosił bym o demko tego nagrania To wtedy da się wszystko wyjaśnić dla czego dostał muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 1 minutę temu, EzBucks ツ napisał: Przepraszam że się wtrące, ale mnie nie ma aktualnie więc nie wiem co się tam dzieje, ale jak Havke mówi że były dwa zgłoszenia na Króla Juliana to jest Havke w błędzie, bo były zgłoszenia ale zgłaszał je właśnie Król Julian a pierwsze zgłoszenie to było właśnie bez sensu Króla Juliana bo tego gracza co zgłaszał to on nie ma wgl mikrofonu więc nie nadużywa, a to drugi to nie wiem jak jest czy to prawda ale ten mut to był nie potrzebny, i żeby nie było że jestem za Królem Julianem to, moje zdanie jest takie że nie powinien muta dostać za to że powiedział tylko dwa słowa do danego gracza. Prosił bym o demko tego nagrania To wtedy da się wszystko wyjaśnić dla czego dostał muta. Wtedy był tylko jeden, czyli ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Stop spam! Ogólnie muty słuszne, modulowanie głosu to też nadużywanie mikrofonu. Więc skarga do odrzucenia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 4 minuty temu, KrólJulian napisał: Modulacja ustami a programem to są 2 inne rzeczy to po 1. Po 2 gdy mi zwróciłeś uwagę to zrozumiałem i wgl nic nie mówiłem po pewnym czasie zwróciłem Się do Lorda i dałeś mi muta. Bo pojawiło się zgłoszenie na ciebie wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 1 minutę temu, Mr.White napisał: Stop spam! Ogólnie muty słuszne, modulowanie głosu to też nadużywanie mikrofonu. Więc skarga do odrzucenia. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi