Aliq Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gigamegakox/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Piotrek101 Nick oskarżonego: @ Piotrek101Opis sytuacji: Prowadziłem jako warden zabawę monopoly. Arczi (gracz) wylosował kartę "szansy", na której napisane było coś w stylu " you get a freeday", po czym wszedłem w panel dawania freeday'ów i dałem mu jednego na następną rundę. Piotrek powiedział mi, że powinienem się zastanowić czy na pewno w tej rundzie. Ja dla śmiechu podszedłem do karty z szansą, na której jest dziadzio z monopoly, obok którego był dymek (taki z komiksów co tam jest tekst w środku) i udawałem że jest tam napisane "w tej rundzie". Po tym Piotrek powiedział mi coś podobnego do "zaraz dostaniesz muta/ctbana (nie pamiętam które powiedział) za głupie gadanie". Zapytałem się, który punkt w regulaminie zakazuje głupiego gadania. Piotrek zaczął się jąkać, więc wszedłem mu w "zdanie" i powiedziałem "no tak myślałem". Piotrka chyba mocno dotknęło nie posiadanie racji i powiedział mi, żebym "skleił kiedy on mówi". Zapytałem się, dlaczego odnosi się on bez szacunku do graczy, lecz nie zdążyłem uzyskać odpowiedzi, gdyż dostałem muta za prowokacje.Serwer: Jailbreak v1Dowody: mute , demko z godziny 21:46, jb_prison_architect_v1, nie pamiętam dokładnie która runda ale muta dostałem równo o 21:46. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Zabawa ta była w tej rundzie więc FD należało mu dać w tej rundzie , a nie pajacować i przerywać mi gdy chciałem ci coś wytłumaczyć . Muta dostałeś ze względu na pajacowanie - wyzywales Drixa gdy wbił na serwer, a następnie przeszkadzałem mi specjalnie gdy chciałem ci coś wytłumaczyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Były 3 osoby, więc freeday w takiej sytuacji nie miałby sensu. Drix jest moim dobrym przyjacielem i wiedział on, że jest to żart i nie uraziło go to. Btw, jeśli dostałem muta za wyzywanie go, to dlaczego dopiero po tym jak mnie obraziłeś, a nie od razu po tym jak "wyzywałem" Drixa? I dlaczego powodem muta jest prowokacja, a nie pajacowanie albo obraza? Co do przerywania, przerwałem Ci raz, odpowiadając "tak myślałem". Zadając pytanie "który punkt w regulaminie mówi o zakazie pajacowania" oczekuje odpowiedzi na pytanie "który punkt w regulaminie mówi o zakazie pajacowania", a nie tłumaczenia mi czegokolwiek innego. Szkoda jeszcze, że w swojej wypowiedzi nie odnosisz się do tego, że mam skleić. Edytowane 28 Lipca 2020 przez hajd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Jak najbardziej powiedziałem że masz się skleić i nie ukrywam tego Tylko może czas abyś się zastanowił czy skrywasz kozaka i zgrywasz kozaka do końca ponosząc tego konsekwencje , czy zgrywasz kozaka pod publikę, a potem okazuje się, że jesteś zwykła ciota< słowo to nie jest uznane przez SJP jako słowo obraźliwe > SJP-slownik języka polskiego Edytowane 29 Lipca 2020 przez Piotrek101 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 H- hajd (vency) P- Piotrek 8:55 H: masz freedaya (do arcziego) 9:01 P: Ty, ja bym polemizował czy w następnej rundzie. chyba w tej rundzie 9:08 H: a ten dziadzio co mówi? co tu jest napisane? w następnej rundzie 9:13 P: no bardzo fajnie. zaraz jeszcze możesz dostać CT bana za głupie odzywki 9:18 H: za głupie co? 9:19 P: odzywki. ma teraz dostać FD, a nie w nexcie 9:20 H: a który punkt regulaminu o tym mówi? 9:23 P: no dobrze, ale dlaczego ta zabawa [...] 9:25 H: (kiedy Piotrek jeszcze mówił) tam myślałem 9:28 P: no dobra, sklej na chwilę, ja chcę coś powiedzieć, a nie mnie przekrzykujesz 9:30 H: co mam zrobić? 9:31 P: skleić 9:33 H: a dlaczego wyrażasz się bez szacunku do graczy na serwerze? *MUTE*@ Piotrek101nieprofesjonalne jest banowanie graczy, jeżeli nie potrafisz uargumentować swojego stanowiska. jeżeli zwracasz komuś uwagę, powinieneś od razu wyjaśnić graczom dlaczego tak jest. jeżeli czegoś nie wiesz- nie robisz, tylko pytasz adminów . jako admin nie powinieneś też używać takich zwrotów. Admin otrzymuje ostrzeżenie. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi