Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na wscieklego admina wrr

Udostępnij

Aliq

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gigamegakox/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Piotrek101

Nick oskarżonego: @ Piotrek101
Opis sytuacji: Prowadziłem jako warden zabawę monopoly. Arczi (gracz) wylosował kartę "szansy", na której napisane było coś w stylu " you get a freeday", po czym wszedłem w panel dawania freeday'ów i dałem mu jednego na następną rundę. Piotrek powiedział mi, że powinienem się zastanowić czy na pewno w tej rundzie. Ja dla śmiechu podszedłem do karty z szansą, na której jest dziadzio z monopoly, obok którego był dymek (taki z komiksów co tam jest tekst w środku) i udawałem że jest tam napisane "w tej rundzie". Po tym Piotrek powiedział mi coś podobnego do "zaraz dostaniesz muta/ctbana (nie pamiętam które powiedział) za głupie gadanie". Zapytałem się, który punkt w regulaminie zakazuje głupiego gadania. Piotrek zaczął się jąkać, więc wszedłem mu w "zdanie" i powiedziałem "no tak myślałem". Piotrka chyba mocno dotknęło nie posiadanie racji i powiedział mi, żebym "skleił kiedy on mówi". Zapytałem się, dlaczego odnosi się on bez szacunku do graczy, lecz nie zdążyłem uzyskać odpowiedzi, gdyż dostałem muta za prowokacje.
Serwer: Jailbreak v1
Dowody: mute , demko z godziny 21:46, jb_prison_architect_v1, nie pamiętam dokładnie która runda ale muta dostałem równo o 21:46.

• Smutne. 1

Zabawa ta była w tej rundzie więc FD należało mu dać w tej rundzie , a nie pajacować i przerywać mi gdy chciałem ci coś wytłumaczyć .  Muta dostałeś ze względu na pajacowanie - wyzywales Drixa gdy wbił na serwer, a następnie przeszkadzałem mi specjalnie gdy chciałem ci coś wytłumaczyć :)

• Lubię to! 1

Były 3 osoby, więc freeday w takiej sytuacji nie miałby sensu. Drix jest moim dobrym przyjacielem i wiedział on, że jest to żart i nie uraziło go to. Btw, jeśli dostałem muta za wyzywanie go, to dlaczego dopiero po tym jak mnie obraziłeś, a nie od razu po tym jak "wyzywałem" Drixa? I dlaczego powodem muta jest prowokacja, a nie pajacowanie albo obraza? Co do przerywania, przerwałem Ci raz, odpowiadając "tak myślałem". Zadając pytanie "który punkt w regulaminie mówi o zakazie pajacowania" oczekuje odpowiedzi na pytanie "który punkt w regulaminie mówi o zakazie pajacowania", a nie tłumaczenia mi czegokolwiek innego. Szkoda jeszcze, że w swojej wypowiedzi nie odnosisz się do tego, że mam skleić.

Edytowane przez hajd
  • Smutne. 2

Jak najbardziej powiedziałem że masz się skleić i nie ukrywam tego :) Tylko może czas abyś się zastanowił czy skrywasz kozaka i zgrywasz kozaka do końca ponosząc tego konsekwencje  , czy zgrywasz kozaka pod publikę, a potem okazuje się, że jesteś zwykła ciota< słowo to nie jest uznane przez SJP jako słowo obraźliwe >  :)

SJP-slownik języka polskiego

Edytowane przez Piotrek101
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

H- hajd (vency)

P- Piotrek

8:55 H: masz freedaya (do arcziego)

9:01 P: Ty, ja bym polemizował czy w następnej rundzie. chyba w tej rundzie
9:08 H: a ten dziadzio co mówi? co tu jest napisane? w następnej rundzie

9:13 P: no bardzo fajnie. zaraz jeszcze możesz dostać CT bana za głupie odzywki

9:18 H: za głupie co?

9:19 P: odzywki. ma teraz dostać FD, a nie w nexcie

9:20 H: a który punkt regulaminu o tym mówi?

9:23 P: no dobrze, ale dlaczego ta zabawa [...]

9:25 H: (kiedy Piotrek jeszcze mówił) tam myślałem

9:28 P: no dobra, sklej na chwilę, ja chcę coś powiedzieć, a nie mnie przekrzykujesz

9:30 H: co mam zrobić?

9:31 P: skleić

9:33 H: a dlaczego wyrażasz się bez szacunku do graczy na serwerze?

*MUTE*

@ Piotrek101nieprofesjonalne jest banowanie graczy, jeżeli nie potrafisz uargumentować swojego stanowiska. jeżeli zwracasz komuś uwagę, powinieneś od razu wyjaśnić graczom dlaczego tak jest. jeżeli czegoś nie wiesz- nie robisz, tylko pytasz adminów .  jako admin nie powinieneś też używać takich zwrotów. 

Admin otrzymuje ostrzeżenie.

Skarga została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności