offnest Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/ Link Do Steam Oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199037091594/ Nick Oskarżonego: Seczuański sos Opis Sytuacji: Gracz ma wh oraz aim bota co widać na demko wcelowuje sie przez sciane następnie jego celownik idzie cały czas za głową przeciwnika. Serwer: Jail Break Counter Strike Global Offensive Dowody: 22:02 jb_prison_architect_v1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeczuanski_sos Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) To ze miałem farta i cie słyszałem cały czas to nie oznacza ze cheatuje wiedziałem ze przyjdziesz do mnie wiec się wcelowałem i przesunąłem celownikiem na miejsce potencjalnego wychylenia. Po drugie jak trzeba być skończony żeby cheatowac na jb???? Edytowane 28 Lipca 2020 przez Szeczuanski_sos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 2 minuty temu, Szeczuanski_sos napisał: To ze miałem farta i cie słyszałem cały czas to nie oznacza ze cheatuje wiedziałem ze przyjdziesz do mnie wiec się wcelowałem i przesunąłem celownikiem na miejsce potencjalnego wychylenia. Wszystko jest na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeczuanski_sos Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 6 minut temu, PEPO napisał: Wszystko jest na demku Oki Po 3 jak to jest mozliwe ze mam cheaty a kazdy mnie robi jak chce??? Nie umiesz przegrywac i tyle Raz mialem farta proste Edytowane 28 Lipca 2020 przez Szeczuanski_sos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Cheaty-perm @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi