dawit Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Only mirage , nick dawiT Nick admina:(od którego dostałeś admina) Tomb Raider Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 13.02.2019 13:08 Powód bana:(podany przez admina) chatujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_mirage Prosze o pokazanie i rozpisanie demka admina banujacego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Za chatujesz nie ma bana. Jak juź to Czitujesz (freepost) No ale ja też się wypowiem grałem trochę z DawiTem i jak dla mnie czysty skill+luck=60:6 staty. Degradacja dla ridera!!!!!!!!! Edytowane 13 Lutego 2019 przez Joski Surfer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3034&download=auto0-20190213-130122-1610837737-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1319.zip 02:40 - Ok tutaj słyszy typa i widzi jak granat leci w jego stronę, ale wchodzi na site B nie rozglądając się nawet. Skąd wiesz, że był tam tylko jeden typ? 02:55 - Tutaj akurat nie jestem pewny czy go widziałeś, bo demko 16 tickrate. Jednak uwzględnię tą sytuację, bo mogę. 06:50 - Rzucasz flasha po czym zaczynasz się dziwnie chować, eee? Możesz mi objasnić kto tak robi? Zmarnowany flash. 07:03 - Gdy typek z drewna ginie zaczynasz wychylać schody, tutaj się spaliłeś, bo ze 3 razy się wychyliłeś i widziałeś typa, który do Ciebie strzelał z tych schodów, po czwartym razie jakimś cudem wiesz, że typ już nie patrzy pałaców i wychylasz na fireboxy, jungle też olałeś. Po tej akcji dałem Ci perma. Nie marnuj więcej mojego czasu, bo nawet kryć się nie umiesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Spalony! Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi