Karczmi Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/Kaarczmi/ Link Do Steam Oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:315935776] Nick Oskarżonego: PoProstuKsawery [CSC]Opis Sytuacji: Gracz nie ogarnia ct bawi się. Pierwszego FreeKilla zrobił na mnie robiąc *flicki*, a drugiego jak miałem pozycję buntu bo podobno miałem wcześniej ak-47 i strzelałem do Niego co było nie prawdą.Serwer: JailBreak Counter Strike Global OffensiveDowody: jb_spy_vs_spy_beta7 godzina 19:30 około 2020-07-24 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 1fk był rozpatrzony i rzeczywiście była to moja wina zostałeś oczywiście ożywiony 2fk mogłem się pomylić ponieważ dużo graczy na mnie biegło (buntowalo się) co do ogarnienia po stronie ct gram od 4 dni bardzo regularnie i spędzam bardzo dużo czasu na serwerze jestem nowym graczem który się uczy i stara się być dobra i ogarnięta osoba i myślę że po stornie ct jestem bardzo ogarnięty potrafię prowadzić nie panikuje itd dodam jeszcze że ani razu nie usłyszałem że wyjdź z ct bo nie ogarniasz również nie dostałem żadnego bana za nie ogarnianie (od administracji) CZYLI twoja skarga typowego młodszego użytkownika który został zabity przypadkiem i się "rozpłakał" na forum Życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 @PoProstuKsawery Zrobił dwa freekille. Ale ludzie, jailbreak to jest tryb for fun, każdy może się pomylić. Z racji tego że Ksawery jest nowy przymykam oko na te dwa freekille, nie jesteśmy w przedszkolu żeby spinać się o każdy błąd. Skargę odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi