H3AD Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Link do steam: id/h3adzik Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/-wdsaxa1337/ Nick oskarżonego: boss cartelu - kiedys wdsaxa Opis sytuacji: Jako ct zabił dwóch innych ct specjalnie na życzeniu - była komenda setff odpalona - tt nie wybrało życzenia. Na serwerze był admin 'Nastkaa oraz po chwili wbił Tetsuja który po wytłumaczeniu co się stało nic z tego nie zrobił, ponieważ przyszedł na server sobie porozmiawiac z nastką zamiast załatwiać sprawe. Serwer: JB Dowody: 12:20 24 lipca jb_arcade_b4 runda 1:1 coś takiego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Nie zareagowałem, ponieważ nie było mnie przy tym zdarzeniu i do końca nie wiedziałem o co chodzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Wdsaxa ctban 360min 2x specjal fk( można to tak nazwać) @ SK4N3Radmini nie wiedzieli całego zajścia więc są niewinni @ Moderator @ Początkujący Moderatorprzyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi