FL3RM4N Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): 𝐒𝐏𝐊 Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Gram duzo na serwerach arenaskilla, gra mi się na nich bardzo miło i chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze only mirage (oczywiście wiem ze jest duzo adminów na tym serwerze). miałem admina na 2maps (mirage,cache) i uwazam ze radziłem sobie dosyc dobrze zanim serwer został zamknięty Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Byłem adminem na wielu serwerach csgo, miałem admina na 2maps (cache, mirage) zanim serwer zostal zamknięty i na innych serwerach, których nie będę wymieniał ze względu na zakaz reklamowania Jak długo gram w CS:GO?: Na tym koncie posiadam prawie 2tys. godzin, na starych kontach, które sprzedałem łącznie miałbym z 5tys. godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10:00-22:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT): https://www.gametracker.com/player/𝐒𝐏𝐊/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej): 4 Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/spkdzik/ Mikrofon: (Tak/Nie): TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na tak +wiek +SM +doświadczenie +opis na steam fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 (edytowane) nie - "Jeżeli już tu dotarłeś to pewnie dlatego, że dostajesz ostry wpierdol i chcesz sprawdzić, z którego roku mam steama oraz ile mam przegranych godzin. Sprawdziłeś? Teraz wypierdalaj, a następnie przeproś i wracaj debilu do gry!" (opis steam) Edytowane 23 Lipca 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na tak +aktywnosc +ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 NIE -opis twój na steam jest to słabe z strony admina. +aktywność -/+ ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL3RM4N Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Opis na steam juz zmieniony 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 +aktywność +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Tak +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 +Aktywność na serwerze Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) +aktywność -/+opis steam jestem na TaK Edytowane 24 Lipca 2020 przez kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 24 Lipca 2020 przez Termii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi