Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Admina: 𝐒𝐏𝐊

Udostępnij

FL3RM4N

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach): 𝐒𝐏𝐊
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Gram duzo na serwerach arenaskilla, gra mi się na nich bardzo miło i chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze only mirage (oczywiście wiem ze jest duzo adminów na tym serwerze). miałem admina na 2maps (mirage,cache) i uwazam ze radziłem sobie dosyc dobrze zanim serwer został zamknięty
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Byłem adminem na wielu serwerach csgo, miałem admina na 2maps (cache, mirage) zanim serwer zostal zamknięty i na innych serwerach, których nie będę wymieniał ze względu na zakaz reklamowania ;)
Jak długo gram w CS:GO?: Na tym koncie posiadam prawie 2tys. godzin, na starych kontach, które sprzedałem łącznie miałbym z 5tys. godzin
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10:00-22:00
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT): https://www.gametracker.com/player/𝐒𝐏𝐊/51.77.34.138:30006/
Znajomość SM: (Skala określona w poniżej): 4
Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/spkdzik/
Mikrofon: (Tak/Nie): TAK

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): TAK
Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK

:)

nie

- "Jeżeli już tu dotarłeś to pewnie dlatego, że dostajesz ostry wpierdol i chcesz sprawdzić, z którego roku mam steama oraz ile mam przegranych godzin. Sprawdziłeś? Teraz wypierdalaj, a następnie przeproś i wracaj debilu do gry!" (opis steam)

Edytowane przez Natural

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności