7days Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jaki photoshop dla początkującego grafika? Jakiego ty używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Nie wiem. Ale ja używam painta i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Ja osobiście używam gimpa 2.0, bo ma bardzo przyjemne i jasne gui, a co do photoshopa to jest bardziej do poważnych robótek niż forumowe avatarki czy sygnatury, ale nigdy nie korzystałem, więc żadnego konkretnego Ci nie polecę Edytowane 12 Lutego 2019 przez raveN poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Bardzo polecam Photoshopa CS6, pracuje na niej od początku i da się bardzo spoko grafiki robić, tylko kilka TuT'ów/SpeedArtów obejrzyj by funkcje, skróty klawiszowe, metody etc. ogarnąć. Edytowane 12 Lutego 2019 przez tos1ek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Photoshop CC, bo mam Creative Clouda wykupionego. Dla forumowych shitpostów używam czasem gimpa Generalnie, to jakikolwiek program z przyjemnym dla Ciebie GUI, wiele osób poleca gimpa, ale jak chciałbyś się uczyć softu i obróbki graficznej poważniej, to celuj w PS'a. Jak Photoshop Cie odrzuca, to możesz alternatywnie korzystać z Corela o ile GUI Cie nie odrzuci. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Paint polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Gimp ci starczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Gimp 2.0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Gimp 2.0, bardzo przejrzysty i łatwy do opanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Uzyskałeś odpowiedzi. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi