NWayne Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Nick: NWayneWiek: 18 (12.12.2000)Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Doświadczenie w adminowaniu: Ogólnie pierwszego Admina dostałem w wieku 12 lat na sewerze w Counter Strike 1.6, admina miałem bardzo wiele razy na różnych serwerach, nie tylko w counter strike. Posiadałem na tej sieci już range administratora trzykrotnie, nigdy nie było na mnie skarg, jedyny pierwszy mute dostałem 2 dni temu i uważam, że zostalem wtedy niesłusznie osądzony). Wszystko można sprawdzić na starym forum. Prowadziłem również swoją własną sieć na jednej było 150 użytkowników, na drugiej 250, (Dalej posiadam baze danych ;p). O sobie powiem, że mieszkam w Warszawie, jestem uczniem technikum informatycznego, przez pewien czas mieszkalem w Austrii w Wiedniu, w wolnym czasie programuje głównie w Javie, moje pluginy lataja po internetach z minecrafta ? . Od czasu do czasu piszę pluginy pod sourcemod'a i w lua, obecnie tworze swojego wlasnego jailbreaka i w międzyczasie pogrywam sobie dalej tutaj i chciałbym pomóc. Jak długo gram w CS:GO?: Od 4 lat, w cs 1.6 od 10, i w source od 6.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-22Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=NWayneZnajomość SM: 10/10 - > Potwierdzić może fakt, że zdarza mi się udzielać i wrzucać posty na forum, dobrze znane tutaj przez niektórychLink do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NwayneMikrofon: (Tak/Nie) TakKontakt: PW/ STEAM/ GGCzy przeczytałeś regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Chyba nie było z Tobą problemów Aktywność jakoś utrzymaj TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na nie: -pamiętam cię i niesprawowales się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Oczywiście, że jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na tak, spoko morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 -Widziałem cię na serwerze tylko raz. +SM jest KOZAK jeśli to prawda to możesz się przydać. +Wiek Jestem na TAK, ale popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 ++SM +Wiek +Aktywność Jestem na TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Miałem okazje Cię dzisiaj poznać wydajesz się spoko i wymagania spełniasz. Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 No nic tylko brać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi