BEn Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/BEnPRISONBREAK/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/baazyl Nick oskarżonego: Bazyl Opis sytuacji: na wstępie dodam, że bardzo nie miałem ochoty tutaj wchodzić kochany adminku ale sam mnie zmusiłeś to zrobić wyzywając gracza od psów i śmieci i dając bezpodstawnego bana bez jakiejkolwiek przyczyny. Sam poprosiłeś bym "spłakał się na forum" więc to robie bo na zbyt dużo sobie pozwalasz ostatnio na serwerze uważając się za jakiegoś boga bo masz jakąś władze na serwerze. Nie pozdrawiam Ciebie, tej żałosnej administracji, która wyzywa graczy i twojego żałosnego kolegi. Serwer: retake#2 Dowody: sourceban 2020-07-16 23:42 + kolega grający w tamtym momencie na serwerze, który może wszystko potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 ja cię nie zacząłem wyzywać twoje zachowanie do tego doprowadziło. Była sytuacja gdzie stałeś na midzie na mapie Cache i czekałeś na fraga mój kolega z drużyny napisał ci na co czekasz i ty napisałeś, że "na jego starego", gdzie to był kolejny niekulturalny tekst twój na serwerze. Uzbierało się tego, że byłem zmuszony dać bana bo już wiele razy się tak zachowywałeś a wyzywania ciebie od psów na pewno nie było więc nie wyolbrzymiaj sprawy. Dzięki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remoinera Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Smieszna skarga, trzeba przyznac. "Ben" wielokrotnie sklonil do wyzywania innych graczy na serverze, wyzywal tez bazyla czego bylem swiadkiem. Ban calkowicie zasluzony, a peaky blinder powinien dostac dluzszego bana za brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Rozpiska dla major admina @ giraffe gdyż sprawa admina zostaje w jego rękach. Spoiler 1:00 | "Wiem, że jesteś psem, ale bym Cię wyjebał z tego serwera za bycie nie kulturalnym, ale wiem że byś się spłakał na forum więc szkoda mi tego. Bo nie będę na takiego psa tracił admina, więc sobie pograj.. masz szczęście." - Bazyl 1:40 | Albo dobra, jestem dobry - masz w nagrodę. | Bazyl Po tym nastąpiło nadanie bana. Mapa: de_vertigo | 23:11 Gracz ma obecnie 1 mut oraz 1 ban [nadany w tej skardze]. Admin najpierw powinien ostrzegać graczy przed nadaniem kary na czat głosowy / tekstowy a także przed ewentualnym zbanowaniem jeśli gracz jest nowy.Po za tym gracz powinien dostać muta na czat głosowy, a nie karę w postaci bana na 30 minut za kulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEn Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Nie drogi kolego, wszystko zaczęło się od tego gdy zabiłem Ciebie i twojego kolegę w plecy po czym się spłakaliście, że stoję jak lamus i czekam żeby zabić w plecy nie moja wina że dostałem takiego respa. Potem pokazałeś jaki to jesteś dojrzały pisząc "es" po każdym zabójstwie na mnie. Najwyższa pora dorosnąć to tylko gra. P.S sam gubisz się w zeznaniach mówiąc, że nie było żadnego wyzywania od psów, plus ogarnąłeś sobie kolegę żeby napisał te głupoty? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Winę widzę tutaj z obu stron, lecz to prawda Bazyl zachowal się nieodpowiednio, gdyż powinien na początku upomnieć gracza a gdy to nie skutkuje nadać gaga (blokada na czat) lub mute (blokada na czat glosowy). Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi