Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Admina

Udostępnij

✬Tuba✬

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Tuba
Dlaczego ja mam otrzymać admina ponieważ potrafię bez problemow dogaduje się z każdym, często kiedy gram nie ma admina na serverze i przez to zdarzają się różne incydenty czego większość graczy chciała by uniknąć
Doświadczenie w adminowaniu byłem adminem w sumie 2 razy ale zrezygnowałem ponieważ brak czasu zemną wygrał w skali od 1/10 dał bym sobie 8/10
Jak długo gram w CS:GO. W CS gram od 5lat jeśli dobrze pamietam 
W których godzinach najczęściej gram na serwerze od rożnie ale najczęściej od 10/12, 15/17 21/24
Link GT: https://www.gametracker.com/player/✬Tuba✬/185.40.196.238:30025/
Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198113219099/
Mikrofon: Tak
Kontakt: Najlepiej przez Steam'a, forum, ts3, discord
Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak

7/10 - Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie

Cytat

Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać

Chyba kłamiesz

Jestem na razie na NIE.

• Haha! 1

17 minut temu, easyy napisał:

7/10 - Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie

Miałem tu namyśli same komendy SM
czyli sm_admin,sm_bani,sm_map,sm_cancelvote itd.
Tak jak napisałeś jeżeli chodzi i zmiany w plikach cfg,ini,phares nigdy sie w to nie bawiłem i nic o tym nie wiem, skupiałem się na przestrzeganiu zasad na serwerze 

Edytowane przez ✬Tuba✬

od 1/10 dał bym sobie 8/10 

to w końcu 8/10 czy 7/10? 

"ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać" ???? XDDDD

347minutes played

NIE!!

6 minut temu, Secret_Service napisał:

od 1/10 dał bym sobie 8/10 

to w końcu 8/10 czy 7/10? 

"ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać" ???? XDDDD

347minutes played

NIE!!

Polecam czytanie ze zrozumieniem 8/10 to jest CYTUJE "Doświadczenie w adminowaniu", a 7/10 to CYTUJE "Znajomość SM'' ,więc nie wiem co jest takiego śmiesznego wy zadajecie tu takie 2 pytania i ja mam na mnie odpowiedzieć 

Teraz, ✬Tuba✬ napisał:

Polecam czytanie ze zrozumieniem 8/10 to jest CYTUJE "Doświadczenie w adminowaniu", a 7/10 to CYTUJE "Znajomość SM'' ,więc nie wiem co jest takiego śmiesznego wy zadajecie tu takie 2 pytania i ja mam na mnie odpowiedzieć 

Śmieszne jest to że nie ma czegoś takiego jak "skala doświadczenia w adminowaniu"

27 minut temu, ✬Tuba✬ napisał:

Miałem tu namyśli same komendy SM
czyli sm_admin,sm_bani,sm_map,sm_cancelvote itd.
Tak jak napisałeś jeżeli chodzi i zmiany w plikach cfg,ini,phares nigdy sie w to nie bawiłem i nic o tym nie wiem, skupiałem się na przestrzeganiu zasad na serwerze 

Więc dlaczego nie podałeś znajomości SM według naszej skali? 

Jestem na NIE

• Dank odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności