✬Tuba✬ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Nick: Tuba Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina ponieważ potrafię bez problemow dogaduje się z każdym, często kiedy gram nie ma admina na serverze i przez to zdarzają się różne incydenty czego większość graczy chciała by uniknąć Doświadczenie w adminowaniu byłem adminem w sumie 2 razy ale zrezygnowałem ponieważ brak czasu zemną wygrał w skali od 1/10 dał bym sobie 8/10 Jak długo gram w CS:GO. W CS gram od 5lat jeśli dobrze pamietam W których godzinach najczęściej gram na serwerze od rożnie ale najczęściej od 10/12, 15/17 21/24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/✬Tuba✬/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198113219099/ Mikrofon: Tak Kontakt: Najlepiej przez Steam'a, forum, ts3, discord Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 7/10 - Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie Cytat Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać Chyba kłamiesz Jestem na razie na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✬Tuba✬ Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) 17 minut temu, easyy napisał: 7/10 - Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie Miałem tu namyśli same komendy SM czyli sm_admin,sm_bani,sm_map,sm_cancelvote itd. Tak jak napisałeś jeżeli chodzi i zmiany w plikach cfg,ini,phares nigdy sie w to nie bawiłem i nic o tym nie wiem, skupiałem się na przestrzeganiu zasad na serwerze Edytowane 12 Lutego 2019 przez ✬Tuba✬ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Kozak SM 7/10 jak mowisz ze nawet nie pamietasz komend sm_admin. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✬Tuba✬ Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 3 minuty temu, Mikrusik napisał: Kozak SM 7/10 jak mowisz ze nawet nie pamietasz komend sm_admin. NIE. Gdzie napisalem że niepamietam komend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na NIE Popraw aktywność!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✬Tuba✬ Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 4 minuty temu, MefisTo napisał: Jestem na NIE Popraw aktywność!!! Dopiero stworzyłem profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 od 1/10 dał bym sobie 8/10 Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać to w końcu 8/10 czy 7/10? "ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać" ???? XDDDD 347minutes played NIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✬Tuba✬ Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 6 minut temu, Secret_Service napisał: od 1/10 dał bym sobie 8/10 Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać to w końcu 8/10 czy 7/10? "ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać" ???? XDDDD 347minutes played NIE!! Polecam czytanie ze zrozumieniem 8/10 to jest CYTUJE "Doświadczenie w adminowaniu", a 7/10 to CYTUJE "Znajomość SM'' ,więc nie wiem co jest takiego śmiesznego wy zadajecie tu takie 2 pytania i ja mam na mnie odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Teraz, ✬Tuba✬ napisał: Polecam czytanie ze zrozumieniem 8/10 to jest CYTUJE "Doświadczenie w adminowaniu", a 7/10 to CYTUJE "Znajomość SM'' ,więc nie wiem co jest takiego śmiesznego wy zadajecie tu takie 2 pytania i ja mam na mnie odpowiedzieć Śmieszne jest to że nie ma czegoś takiego jak "skala doświadczenia w adminowaniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 27 minut temu, ✬Tuba✬ napisał: Miałem tu namyśli same komendy SM czyli sm_admin,sm_bani,sm_map,sm_cancelvote itd. Tak jak napisałeś jeżeli chodzi i zmiany w plikach cfg,ini,phares nigdy sie w to nie bawiłem i nic o tym nie wiem, skupiałem się na przestrzeganiu zasad na serwerze Więc dlaczego nie podałeś znajomości SM według naszej skali? Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✬Tuba✬ Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dobra z resztą nie będę się kłócić dziękuje za uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 28 minut temu, ✬Tuba✬ napisał: Dopiero stworzyłem profil. §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. Przeczytaj regulamin admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 nie spełniasz wymagań, których w dodatku nie przeczytałeś lol nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 jestem na NIE: - aktywność (grasz dopiero od kilku dni) - błednie podana znajomość SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Popraw Aktywność!! Narazie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 3 godziny temu, ✬Tuba✬ napisał: Znajomość SM: 7/10 ale na spokojnie mogę otworzyć je w notatniku w trakcie gry na drugim monitorze i z nich korzystać Generalnie Kozak SM Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 -sm kłamiesz -aktywność nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 beka na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi