TazzorEK Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) TazzorEK Nick admina:(od którego dostałeś bana) Nie wiem przez ktorego zostalem zbanowany ale wyskoczylo mi zebym odwiedzil forum w sprawie bana Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 13.07.2020 13;40 cos takiego Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Retakes #3 noprime 128tr Powód bana:(podany przez admina) Nie było powodu ale załoze sie ze chodzilo o czity , jestem osoba ktora nie posiada prime ale mialem wiele kont na ktorych zdobywalem rangi jak GE i to ze fraguje czy raz na jakis czas nawet zrobie jakas akcje jak cziter to nie znaczy ze cos mam , prosze spojrzec w demko i mam nadzieje ze szybko zostanie sprawa zalatwiona poniewaz serwer naprawde mi sie spodobal. Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halyna Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 0:52 celownik przeskakuje na głowe przeciwnika 1:03 przeszedł za szkrzynke i spogladał kotem oka gdzie jest przeciwnik , po oddaniu strzały nagle celownik przeskoczył na głowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TazzorEK Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nic nie poradze ze silvery jak tutaj pan admin nie umieja grac i nie odrozniaja skilla od czitow , prosze rozpatrzec moje odwolanie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 za mało dowodów UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi