Yami Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198202531914/ Link do steam oskarżonego https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas/ Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: Dostałem muta 720 za naduzywanie i ucieczke gdy wyszedłem z serwera i odrazu wszedłem na serwer bo laga dostałem moim zdaniem przesada z ucieczka Serwer JB Dowody mapa jb_clouds_final5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 12:00--gracze zaczynają nadużywać głównie Dziki koteł, Lewy i Yami Sukehiro. Około 12:30--- Dziki koteł i Lewy dostają muty po 6h wtedy Yami wychodzi z serwera (Tetsuya nie zdążył dać mu muta) 13:38--- Yami Sukehiro wraca i dostaje od Tetsuya mute na 720 14:00 dostał gaga za spam Uważam że 6h bez ostrzeżenia jest to troszkę za dużo 2-3h by wystarczyło. Ostateczną decyzję podejmie @ SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jeżeli admin jest sam na serwerze z większą ilością osób nie musi dawać ostrzeżeń praktycznie wogole Ich nie musi dawać chyba że jest dobrym człowiekiem niewiem jak jest z Tetsuya Ale może mu po prostu już psycha siadła i jego brat bliźniak wszedł do komputera wkurwiony po pracy usłyszał 3 gagadków i walnął im muty pozdrawiam 1 SPAM Przez SK4N3R, 10 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nadużywanie mikrofonu - Mut od 30 minut do 6 godzin. Ucieczka - 2 razy dłuższa kara. Admin zbanował zgodnie z taryfikatorem. Żeby jednak w przyszłości nie było płaczu: @ Admin JB jeżeli gracz wyjdzie z serwera i wróci do ~3 minut, nie traktujcie tego jako ucieczki Skarga została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi