OnlyWin Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982560895 Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323 Nick oskarżonego: pawelu Opis sytuacji: Pan Admin pawelu pod koniec każdej rundy wykożystuje Buga dzięki któremu wbija lvl. Mianowicie pawelu najpierw przechodzi mapę i dostaje kredyty A potem wpisuje kill w konsoli i dostaje expa Serwer:drv1 Dowody: mapy:16:31 Stone, 16:37 Princess revolution 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Napisałeś tą skargę dlatego że cię zabijam ale do skargi to doszło a więc oczywiście jest taki bug @ IGonnaHitYajeśli możesz to naprawić to z xBoniem ale ja się kilam prawie na wszystkich mapach gdzie chce sprawdzieć czy bug dalej wystepuję i z @ Freshuugadaliśmy na ts;sie i powiedział że zaraz napisze do Igoony a poza tym ile to mi daje prawie nic ja tylko sprawdzałem to już nie moja wina że taki bug powstał . To wszystko z mojej strony już wypowiadać się nie będę ale chciał bym zauważyć że od rana czekałeś aż coś głupiego zrobię i Jeszcze @ Freshuuchcieliście go postraszyć że dengu dostanie a @ LeMoN(admin) go straszył na pv że ma jego FB i dengu dostanie . Edytowane 9 Lipca 2020 przez pawelu 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Czyli mówisz, że po każdej rundzie sprawdzasz czy bug nadal jest... hmm Edytowane 9 Lipca 2020 przez OnlyWin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) 31 minut temu, pawelu napisał: Jeszcze @ Freshuuchcieliście go postraszyć że dengu dostanie a @ LeMoN(admin) go straszył na pv że ma jego FB i dengu dostanie . Jak już została napisana taka skarga to mogę już tu napisać, że pan admin @ Freshuukłamie z wiekiem, niestety nie uzyskałem Facebook jego, ale próbowałem dopuścić go do tego by się przyznał, że ma 12 a nie 13( i tak pisał w podaniu , że ma 14) A skąd wiem, że ma 12 a stąd, że mówił na serwerze mi przy kilku osobach, że ma 13 w listopadzie ale niestety to było z dwa tygodnie temu, więc nie pamiętam kiedy to dokładnie było. Tutaj podrzucam ss, że się przyznał, że ma niby 13 Jeszcze co związku z tym, że nie ma 5 adminów, jak kłamiesz z wiekiem, rozumiem jak byś napisał naprawdę ile masz lat. Pozdrawiam cieplutko Edytowane 9 Lipca 2020 przez LeMoN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 3 minuty temu, LeMoN napisał: Jak już została napisana taka skarga to mogę już tu napisać, że pan admin @ Freshuukłamie z wiekiem, niestety nie uzyskałem Facebook jego, To czmu go straszyłeś że masz jego FB ? I ty masz bić adminem który straszy graczy że dengu że FB? nwm Raz już się pokazałeś jako M@ i za dobrze ci to nie wyszło a poczekaj masz wogóle mikro ? bo sie nie odzywasz na serwerze ? nie odezwałeś sie ani razu na serwerze ? Z kąd wiemy że masz 17 lat (po zachowaniu tego nie widać i po pisaniu) może jesteś jakimś dzieciakiem co ma 12 lat i o napisze że mam 17 to m@ dostane to mam większe szanse na admina mógł byś od czasu do czasu powiedzieć prawdę że masz mikro ale nie masz mutacji i nie masz 17 lat bo tłumaczeniem sie "a mam mikrofon tylko go gdzieś zaostawiłem" albo "zostawiłem u babci" to nie jest wytłumaczenie. 1 1 SPAM- nie wnosisz nic do skargi Przez SK4N3R, 9 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 2 minuty temu, pawelu napisał: To czmu go straszyłeś że masz jego FB ? I ty masz bić adminem który straszy graczy że dengu że FB? nwm Raz już się pokazałeś jako M@ i za dobrze ci to nie wyszło a poczekaj masz wogóle mikro ? bo sie nie odzywasz na serwerze ? nie odezwałeś sie ani razu na serwerze ? Z kąd wiemy że masz 17 lat (po zachowaniu tego nie widać i po pisaniu) może jesteś jakimś dzieciakiem co ma 12 lat i o napisze że mam 17 to m@ dostane to mam większe szanse na admina mógł byś od czasu do czasu powiedzieć prawdę że masz mikro ale nie masz mutacji i nie masz 17 lat bo tłumaczeniem sie "a mam mikrofon tylko go gdzieś zaostawiłem" albo "zostawiłem u babci" to nie jest wytłumaczenie. odzywałem się ostatnio, więc nwm o co chodzi? XDDDD 1 2 SPAM- nie wnosisz nic do skargi Przez SK4N3R, 9 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Skargę przyjmuję A co do odpowiedzi pod skargą.. porozmawiam sobie z adminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi