Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skargunia na Adminka

Udostępnij

OnlyWin

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982560895

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323

Nick oskarżonego: pawelu
Opis sytuacji: Pan Admin pawelu pod koniec każdej rundy wykożystuje Buga dzięki któremu wbija lvl.  Mianowicie pawelu najpierw przechodzi mapę i dostaje kredyty A potem wpisuje kill w konsoli i dostaje expa   
Serwer:drv1
Dowody: mapy:16:31 Stone, 16:37 Princess revolution

• Haha! 5

Napisałeś tą skargę dlatego że cię zabijam :) ale do skargi to doszło a więc oczywiście jest taki bug @ IGonnaHitYajeśli możesz to naprawić to z xBoniem ale ja się kilam prawie na wszystkich mapach gdzie chce sprawdzieć czy bug dalej wystepuję i z @ Freshuugadaliśmy na ts;sie i powiedział że zaraz napisze do Igoony a poza tym ile to mi daje prawie nic ja tylko sprawdzałem to już nie moja wina że taki bug powstał :).

To wszystko z mojej strony już wypowiadać się nie będę ale chciał bym zauważyć że od rana czekałeś aż coś głupiego zrobię i Jeszcze @ Freshuuchcieliście go postraszyć że dengu dostanie a @ LeMoN(admin) go straszył na pv że ma jego FB i dengu dostanie :).

Edytowane przez pawelu
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

31 minut temu, pawelu napisał:

Jeszcze @ Freshuuchcieliście go postraszyć że dengu dostanie a @ LeMoN(admin) go straszył na pv że ma jego FB i dengu dostanie :).

Jak już została napisana taka skarga to mogę już tu napisać, że pan admin @ Freshuukłamie z wiekiem, niestety nie uzyskałem Facebook jego, ale próbowałem dopuścić go do tego by się przyznał, że ma 12 a nie 13(  i tak pisał w podaniu , że ma 14)

A skąd wiem, że ma 12 a stąd, że mówił na serwerze mi przy kilku osobach, że ma 13 w listopadzie ale niestety to było z dwa tygodnie temu, więc nie pamiętam kiedy to dokładnie było. 

Tutaj podrzucam ss, że się przyznał, że ma niby 13 Screenshot_20200709-172715.thumb.png.9d70aa6326e50810a1b41c8c928e2c70.png

Jeszcze co związku z tym, że nie ma 5 adminów, jak kłamiesz z wiekiem, rozumiem jak byś napisał naprawdę ile masz lat. 

Pozdrawiam cieplutko :D

Edytowane przez LeMoN
  • Haha! 2

3 minuty temu, LeMoN napisał:

Jak już została napisana taka skarga to mogę już tu napisać, że pan admin @ Freshuukłamie z wiekiem, niestety nie uzyskałem Facebook jego, 

To czmu go straszyłeś że masz jego FB ? I ty masz bić adminem który straszy graczy że dengu że FB? nwm Raz już się pokazałeś jako M@ i za dobrze ci to nie wyszło a poczekaj masz wogóle mikro ? bo sie nie odzywasz na serwerze ? nie odezwałeś sie ani razu na serwerze ? Z kąd wiemy że masz 17 lat (po zachowaniu tego nie widać i po pisaniu) może jesteś jakimś dzieciakiem co ma 12 lat i o napisze że mam 17 to m@ dostane to mam większe szanse na admina mógł byś od czasu do czasu powiedzieć prawdę że masz mikro ale nie masz mutacji i nie masz 17 lat bo tłumaczeniem sie "a mam mikrofon tylko go gdzieś zaostawiłem" albo "zostawiłem u babci" to nie jest wytłumaczenie. 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

SPAM- nie wnosisz nic do skargi

Przez SK4N3R,

2 minuty temu, pawelu napisał:

To czmu go straszyłeś że masz jego FB ? I ty masz bić adminem który straszy graczy że dengu że FB? nwm Raz już się pokazałeś jako M@ i za dobrze ci to nie wyszło a poczekaj masz wogóle mikro ? bo sie nie odzywasz na serwerze ? nie odezwałeś sie ani razu na serwerze ? Z kąd wiemy że masz 17 lat (po zachowaniu tego nie widać i po pisaniu) może jesteś jakimś dzieciakiem co ma 12 lat i o napisze że mam 17 to m@ dostane to mam większe szanse na admina mógł byś od czasu do czasu powiedzieć prawdę że masz mikro ale nie masz mutacji i nie masz 17 lat bo tłumaczeniem sie "a mam mikrofon tylko go gdzieś zaostawiłem" albo "zostawiłem u babci" to nie jest wytłumaczenie. 

odzywałem się ostatnio, więc nwm o co chodzi? XDDDD

• Smutne. 1
  • Haha! 2

SPAM- nie wnosisz nic do skargi

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności