Lewy Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/KrejzoleQYT/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: Bezpodstawny mut- Dostałem od wyżej wymienionego admina ostrzeżenie, "jeszcze raz coś powiem to dostane mute", mowie okej. Po czym Yumi go zwyzywał i dostałem muta. (sam siedziałem cicho) Serwer: Jailbreak CS:GO Dowody: 2020-07-08 12:12, mapa tropico Edytowane 8 Lipca 2020 przez Lewy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Obrażałeś na poprzedniej mapie dużo, dałem ci mute za powiedzenie (nie pamiętam dokładnie) do kogoś kidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Nie powiedziałem nic takiego zachęcam do obejrzenia demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 nie zgadzam sie tak nie bylo 1 SPAM. nic nowego nie wnosisz do skargi/ nie przedstawiłeś żadnych dowodów Przez SK4N3R, 9 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 14:50 - Runda 1:2 - Tetsuya zabija Yami Suhehiro a jami Sukehiro odpowiada - "Ty kur*a gnoju je*any pie*dolony ninja pie*dolony svip" 14:57 - Runda 1:2 - Niestety nie jestem w stanie rozpoznać kogo był to głos ale ktoś powiedział "Oj mucik mucik" 14:58 - Runda 1:2 - Lewy ""Oj mucik mucik" nie spłacz się kidzie" 15:01 - Runda 1:2 - Tetsuya daje muta Yami Sukehiro na 180 minut z powodem "obraza". 15:06 - Runda 1:2 - Tetsuja daje muta Lewemu na 180 minut z powodem "obraza". 14:58 - Runda 1:2 - Lewy ""Oj mucik mucik" nie spłacz się kidzie" Admin uznał to jako obrazę i ja się z nim zgadzam @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi