uSzanowankoo Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witajcie Areniacy! Przed wami pierwszy konkurs na serwerze Hide and Seek, który będę sam prowadzić oraz funduję wszystkie nagrody ze swojego portfela! Pierwszy oficjalny turniej piłki nożnej 1 vs 1, gdzie do wygrania będzie aż 63 600 kredytów łącznie! Zasady: Spoiler 1. Mecze odbywają się na zasadzie 1 vs 1 2. Mecze rozgrywane są na mapie Favela 3. Mecz MUSI być rozgrywany przy jednym z sędziów 4. W trakcie meczu jest zakaz zabijania drugiego gracza bądź też bugowania mapy czy też piłki. 5. Gracze za oszustwa mogą zostać ukarani ujemnymi bramkami bądź też wykluczeniem z turnieju.6. Kredyty zostaną przelane po finałowym pojedynku! 7. Zgłoszenia do konkursu trzeba kierować na forum http://arenaskilla.pl 8. Jeśli sędzia próbuje oszukać bądź też gracz próbuje cię przekupić bądź też przeszkadza w inny sposób zgłoś to do organizatora turnieju!9. Gramy 2 połowy po 3 minuty. Razem mecz trwa 6 minut.10. Po strzeleniu bramki rozpoczyna gracz, który stracił bramkę.11. Piłka zostaje wylosowana poprzez zabawę kamień/papier/nożyce. Na słowo admina obaj zawodnicy piszą na czacie swój wybór [czyt. KPN] i ten, który wygra otrzymuje piłkę. 12. Przy zmianie drużyny rozpoczyna gracz, który przegrał zabawę na kamień/papier/nożyce!13. W meczu nie uznaje się walkowerów! Wszystkie mecze muszą zostać rozegrane by wyłonić najlepszych graczy do finałów!14. Brak kontaktu z zawodnikiem, może skutkować wykluczeniem z turnieju! Staraj się sam zaangażować w swoje spotkania!15. Zawodnik może prosić przy zmianie połowy o przerwę do 2 minut. Nagrody: Spoiler 1/16Udział w meczu: 100 kredytówWygrany mecz: 500 kredytów 1/8Udział w meczu: 500 kredytówWygrany mecz: 1000 kredytów 1/4Udział w meczu: 4000 kredytówWygrany mecz: 4000 kredytów FinałUdział w meczu: 10000 kredytówWygrany mecz: 20000 kredytów Wzór zgłoszenia: Spoiler Nick: Link do steam: Numer zgłoszenia*: Godziny w których mogę rozegrać mecz: * numer zgłoszenia liczymy według liczby zgłoszonych! Przed tobą jest 5 zgłoszonych, to ty jesteś 6 i tak dalej! Tylko 16 graczy może dołączyć do turnieju, wiec kto pierwszy ten lepszy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nick :PrądoJeb Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198895294231/ Numer zgłoszenia*: 1 Godziny w których mogę rozegrać mecz: 18:00 - 22:00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nick: Dakar Link do steam: steamcommunity.com/id/rakdawzombie2/ Numer zgłoszenia*: 2 Godziny w których mogę rozegrać mecz: 17-22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nick: Esper Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Esperek/ Numer zgłoszenia*: 3 Godziny w których mogę rozegrać mecz: 13-23, jak coś to pisz na pw. Btw fajna inicjatywa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick: Paweł Link do steam: https://steamcommunity.com/id/PieselekPawelek/ Numer zgłoszenia*: 4 Godziny w których mogę rozegrać mecz: 10 -14 18- 24 zależy jak bd miał czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jeśli nie będzie więcej chętnych na konkurs to zostanie on zamknięty. Czas do Niedzieli! Zapisy do 12.07.2020 | 24:00 Pozdrawiam. Przykro mi, że większe zainteresowanie konkursem jest od graczy z innych serwerów niż od graczy HnS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Związku z prawie zerowym zainteresowaniem ze strony graczy konkurs zostaje zakończony. / Do zamknięcia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi