freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Plaża Wymiary: Na steam i forum Kolorystyka: Jasna Napis/y: Freshuu Inne uwagi: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 forum: Steam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) @Natural Mógłbyś lekko pogrubić napis Freshuu na avatarze steam Edytowane 6 Lipca 2020 przez Freshuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 17 minut temu, Freshuu napisał: @Natural Mógłbyś lekko pogrubić napis Freshuu na avatarze steam Tak nie zabardzo ponieważ nie mam zapisanego pliku z avatarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 18 minut temu, Natural napisał: Tak nie zabardzo ponieważ nie mam zapisanego pliku z avatarem Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Avatar na forum masz to zrobiłem tylko na steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi