Ciosek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Typ Grafiki: Sygnatura na forum Tematyka: CSGO/Rap Wymiary: Takie jakich potrzeba na sygnaturę Kolorystyka: Jasna Napis/y: Ciosek ArenaSkilla Inne uwagi: Chcę aby na sygnaturze znajdywały się loga: Areny, Steama i discorda. Obok lóg chcę widzieć nick Ciosek Steam - Ciosek ArenaSkilla - Ciosek Discord- Ciosek#4219 Jeżeli ktoś chce to może wstawić np w lewy górny róg Steama, w prawy górny róg Discorda a na dole dać napis Arena Skilla (Z logiem) i nad tym napisem Ciosek Jeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszam na pv Niżej zostawiam wycięte logo Areny jeśli ktoś by potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Starałem się ;3 Edytowane 5 Lipca 2020 przez mondej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jak chcesz to mogę tu dodać jakieś rendery z cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 14 minut temu, kelly napisał: Jak chcesz to mogę tu dodać jakieś rendery z cs Możesz dać discorda i steama w górne rogi a logo areny z napisem na dół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 3 minuty temu, kelly napisał: A możesz zrobic napis Arena(Logo areny)Skilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 10 minut temu, Kellow napisał: Ukryj zawartość Można trochę powiększyć te loga i napisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Spoiler 5 minut temu, Ciosek napisał: Można trochę powiększyć te loga i napisy? Git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 24 minuty temu, Kellow napisał: Ukryj zawartość Git? Jeszcze troszkę napisy ze środka ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Spoiler https://imgur.com/7Zzt05a Logo steam się troche zwaliło i sory z góry ale to moja 1 grafika w photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 W dniu 6.07.2020 o 19:46, Kellow napisał: Pokaż ukrytą zawartość Git? Mógłbyś jeszcze trochę powiększyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Zieloni, do zamknięcia @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Zlecenie zostało wykonane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi