Ciosek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam, w tym poradniku pokażę wam jak sprawdzić swój GameTracker czyli liczbę minut spędzonych na danym serwerze. Klikamy ikonkę GameTrackera obok serwera z którego chcemy sprawdzić swoje przegrane minuty. Ja przykładowo wejdę w OnlyMirage. Po wejściu w GameTrackera powinno Ci się wyświetlić top 10 osób. Pod tymi osobami jest napis "View all players&Stats" Klikamy go. Po wejściu już w bardziej rozbudowaną topkę znajdujemy tabelkę "Search for a player" wpisujemy tam swój nick i klikamy SEARCH. Później wybieramy tam swój dokładny nick na jakim gramy i powinno wam się wszystko wyświetlić W prawym dolnym rogu (Zaznaczone niebieskim kolorem) mamy pokazane nasze minuty z ostatnich 7 dni. Jeżeli chcesz sprawdzić Twoją aktywność sprzed ostatnich 30 dni to po prostu klikasz 30 DAYS. Troszkę wyżej (Zaznaczone kolorem czerwonym) mamy wyświetloną naszą łączną ilość minut. Mam nadzieję że udało mi się wam pomoc Pozdrawiam Ciosek 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Był już taki poradnik niestety, więc masz odemnie minusową opinięTamten poradnik został przez wszystkich zminusowany, więc jeśli ludzie będą dawać tutaj pozytywne opinie to śmiech na sali. Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 ^ - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 5 Lipca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 - 1. Był już wcześniej podobny poradnik, 2. Błąd w nazwie domeny (GameTracker jest poprawnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 No niestety Ciosek ale pan uszanowanko ma rację. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 - podobny poradnik już był + poradnik napisany jest prawie bezbłędnie + jest on również pomocny i wykonany zarówno pod względem teorii jak i praktyki Ode mnie + za chęci oraz włożoną w pracę. P.S Nie widziałem poprzedniego poradnika, więc wzoruję się tu głównie odpowiedziami osób powyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Był już takie poradnik. Wszystko zostało fajnie przedstawione na obrazkach, więc masz + za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 W dniu 5.07.2020 o 15:13, RupTaK napisał: + poradnik napisany jest prawie bezbłędnie + jest on również pomocny i wykonany zarówno pod względem teorii jak i praktyki +Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) +Przejrzysty poradnik + Edytowane 11 Lipca 2020 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi