ToxiC905 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): ToxiC Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Często gram szczegolnie o różnych godzinach gdzie dzieje sie patologia Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Pierwszy raz by to był Jak długo gram w CS:GO?: 7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-20 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[RNG] ToxiC Arenaskilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198988732758/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 -Kultura +wiek +brak aktywnych adminów +/-aktywność Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-I-C-H-A-L Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Tak +spotkanie admina na serwerze graniczy z cudem +wiek +poprawiłeś zachowanie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Tak + 0 adminów na serwerze + Wiek + Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Tak +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Zauważyłem że jak jesteś na serwerze to się nie odzywasz przynajmniej za dnia I nic nie piszesz więc nie wiem czy zachowanie poprawiłem aktywność takie +/- Ale to co mnie przekonuje to wiek I sm Pres próbny (Tak) Spoiler Jak byś dostał to nie bój się dawać bany/muty/gagi dla graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 +brak adminow Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Na jb nie zachowujesz się znakomicie z tego co pamiętam więc zachowanie do poprawy Wiek Aktywność Okres probny Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Na tak +wiek +ogar +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Jest tylko 3 adminów na serwerze +Wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 +W końcu ktoś da mi muta na godzinę ze skargi która była miesiąc temu +wiek +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi