RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Siemanko, chciałem zaprosić Was do obejrzenia mojego nowego filmiku na YT. Mam nadzieje że filmik Wam się spodoba. Jeżeli macie jakieś uwagi czy sugestie to zostawcie je pod filmikiem ,bądź pod tym tematem. Poniżej zostawiam link do kanału, jak i do jednego z Filmików. Zostawcie suba jeżeli się spodobało. Pozdrawiam i do usłyszonka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 ale fail w 1 xdd ale git nawed bo skipnołem polowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Według mnie lepsze by były krótsze przebitki z dobrą akcją. (chodzi mi o to, że np. początek rundy jest niepotrzebny gdy jesteś jeszcze na respie) Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem będzie albo sama muzyka albo sam głos z gry. Ale i tak dobrze. Edytowane 3 Lipca 2020 przez bartaz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi