Yami Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Link do steam:--- Link do steam oskarżonego:--- Nick oskarżonego: @ Michal645 Opis sytuacji: Początek rundy Michal645 bierze wardena po czym mowi 3 2 1 0 potem mowi ze daje się poprawić bo był bez ruch w celi zabija mnie za bieganie na free day w tej samej rundzie zabija 15 osob z czego 1 granatem i daje sobie bana na 30 min. Admin nie reaguje na przezwiska na czacie jak i na czacie głosowym. Serwer: JB Dowody: Demko, jb_rehab, Okolo godziny 23:00. 2 poprawiam wzór Przez SK4N3R, 28 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) 13 minut temu, Sejson napisał: Admin nie reaguje na przezwiska na czacie jak i na czacie głosowym. Przepraszam bardzo ale co do tego to się nie zgodzę. Upominałem innych jeżeli sie obrażali lub prowokowali więc troche nie przesadzaj z tym. 13 minut temu, Sejson napisał: Początek rundy Michal645 bierze wardena po czym mowi 3 2 1 0 potem mowi ze daje się poprawić bo był bez ruch w celi zabija mnie za bieganie na free day w tej samej rundzie zabija 15 osob z czego 1 granatem i daje sobie bana na 30 min. Dałem bezruch, otworzyłem cele, odliczyłem, jeżeli nie było słychać to dałem się poprawić i ustawić bo był bezruch ale nie wiem czy to ty byłeś w tym niebieskim skinie ale zamiast się ustawić to ty se biegałeś więc cię zabiłem + nie wiem skąd ty wziąłeś te 15 fk XDDDDDDDDD. co do rzucenia granatem to chciałem użyć strzykawki i przypadkiem rzuciłem granat i zabiłem 1 osobę. Oczywiście po tym zrespiłem tą osobę i prowadziłem dalej. Społeczność jaka była na serwerze kazała nadać sobie ctbana więc nadałem, ale oczywiście niektórzy nie zwracają uwagę na to, że ja daje osobą ostrzeżenia, ale ja to już nie mogę mieć, ale to już taka mała drobnostka którą dopisałem. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Michal645 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @Sejson na demku dobrze było słychać, że powiedziałem bezruch. Dalem się poprawić bo był bezruch i inni się poprawili a ty Yami Sukehiro jako jedyny się nie poprawiłeś i powiedziałeś "gówno kurna a nie bezruch", więc odrazu zostałeś zabity za to, że nie ustawiłeś się. Ofc decyzja ubt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yami Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie zmienia to faktu że zabiłeś granatem i dałeś sobie bana na tylko 30 minut i że jeśli dobrze pamiętam dawałes setff na na kapitulacji i nie ogaraniasz wyzwizk na czacie głosowym jak i na zwkłym czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 6 minut temu, Sejson napisał: Nie zmienia to faktu że zabiłeś granatem i dałeś sobie bana na tylko 30 minut No dalem sobie ctbana na 30 minut bo zabiłem 1 chlopa i to było jeszcze PRZYPADKIEM. 6 minut temu, Sejson napisał: dawałes setff na na kapitulacji To nie było na tej mapie podanej, A poza tym zapomniałem że kolega miał kapitulacja więc poszliśmy dalej na coś innego. 7 minut temu, Sejson napisał: nie ogaraniasz wyzwizk na czacie głosowym jak i na zwkłym czacie Nie wiem Ty serio czepiasz się wszystkiego i wszystko na siłę piszesz? Jeżeli się ktoś skupia tylko na grze albo na czymś innym to się nie słucha że ja zwracam uwagę aby był spokój lub cicho więc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 @ SK4N3R no troche to stoi 2 SPAM (UBT nie rozpisało demka) Przez SK4N3R, 5 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 @ UnBan Team@ AntiCheat Teamzaraz demka z tego nie będzie ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) @ SK4N3RNiestety nie mogę sprawdzic tego demka bo mi crushuje mapę. Prosiłem @ mNkz 5 razy żeby sprawdził tą skargę ale dalej nic Spoiler Przepraszam za spam ale wolę to napisać tutaj żeby później nie było że nie sprawdzam skarg "bo tak" Edytowane 10 Lipca 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 23:30- Rozpoczyna się runda w której jest pierwszy raz wardenem 9 runda-- 29:30 Michał mówi polecenie podczas tego nie było go słychać po czym otwiera cele, daje się poprawić tym którzy nie słyszeli. Yami mówi ze jest freeday zaczyna biegać po czym zostaje zabity podczas tej 9 rundy nie reagował na wyzwiska jak i nadużywanie mikrofonu nie podałem konkretnych minut bo było to co chwilę. 35:20 Admin zabija gracza granatem Na koniec mapy daje sobie ctbana na 30 min Skaner polecam ci obejrzeć całą 9 rundę ponieważ tam się najwięcej działo ciężko podać konkretny czas. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania to będę mógł coś dopisać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, mNk napisał: podczas tego nie było go słychać No nie wiem ja się z tym nie zgodzę, ponieważ jak ja oglądałem demko to nawet jak inni coś rozmawiali to było słychać jak mówię bezruch. Skaner jak mnk poleca obejrzeć tobie demko to ja też się przyłączam do tego, ponieważ może Ty usłyszysz jak mówię bezruch, A jeżeli nie to już trudno 🤣 Edytowane 10 Lipca 2020 przez Michal645 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 W dniu 28.06.2020 o 23:33, Sejson napisał: Opis sytuacji: [1] Początek rundy Michal645 bierze wardena po czym mowi 3 2 1 0 potem mowi ze daje się poprawić bo był bez ruch w celi zabija mnie za bieganie na free day [2] w tej samej rundzie zabija 15 osob [3] z czego 1 granatem i daje sobie bana na 30 min [4] Admin nie reaguje na przezwiska na czacie jak i na czacie głosowym. [1] Michał wydał polecenie "bezruch", lecz został zagłuszony przez innego gracza. Z tego powodu powtórzył polecenie jeszcze raz i pozwolił się poprawić wszystkim więźniom. Ty postanowiłeś mieć sobie FD, więc zostałeś prawidłowo zabity za nie wykonywanie poleceń wardena. [2] Skoro ustaliliśmy już, że runda 9 nie była FD - nie było więc 15 FK [3] Admin zabił granatem, lecz od razu za to przeprosił. Zrespił zabitą osobę, więc nie musiał dawać sobie CT bana. [4] Nie słyszałem większych przezwisk z tej rundy, bardziej nadużywanie mikrofonu. @ Michal645- nie możesz pozwolić sobie na to, żeby ktoś zagłuszał Twoje polecenia. To tyle, strzałeczka Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi