Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Now Way

Udostępnij

Hacker01001

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Stormtrooper7
Nick oskarżonego: @ NowWay
Opis sytuacji: Otóż graliśmy sobie na mapie Jail_facebook_cstekno zobaczyłem że jest za dużo strażników (było 2 ct na 6 tt gdzie 1 ct przypada na 4 tt) więc poprosiłem żeby jeden wyszedł ponieważ mamy znacznie mniejsze szanse żebyśmy mogli zrobić cokolwiek i nic, potem gracze zaczęli wychodzić to już było 3 tt a now way w dalszym ciągu nie prowadzi i nie wychodzi z ct, napisałem żeby 1 wyszedł bo to już gruba przesada na to Now Way "JA NIE OGARNIAM" więc po co ma siedzieć w ct??? odpowiedziałem odrazu "to wyjdz" na to Now Way "Nie". Mam też pytanie dlaczego niektórzy ludzie myślą że jeśli mają rangę to mają i władze??? (admin DRv2 daje dobry przykład xD)
Serwer: Counter Strike 1.6, Jailbreak

Dowody: nowway.dem najlepiej trochę przewinąć bo na końcu jest jego odpowiedź "Nie". jeśli nie wystarcza 25.06.2020, Jail_facebook_cstekno, godzina ~01:06

Btw. to nie pierwsza taka sytuacja, tyle że wcześniej miałem na tego typa wywalone, ale skoro woli iść dalej w ten sposób myśląc że jest koks to się chłop grubo myli.

PS. Niech zarządzający serwerem drv2 mają oko na tego typa bo to już nie 1 raz.

• Lubię to! 2

Ale co ty gadasz o jakiejś władzy nie wiem co masz na myśli i byłem w ct bo mogłem być w nim nie ma jakiś wymagań czy co ale pomoc zawsze się przyda.

Ehhh z tym przykładem to już mogłeś sobie odpuścić bo nie rozumiem po co takie rzeczy pisać jak miałeś jakiś problem to jest taka komenda fajna jak "/zmiana"

Pozdrawiam :)

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności