Hacker01001 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nick: Stormtrooper7 Nick oskarżonego: @ NowWay Opis sytuacji: Otóż graliśmy sobie na mapie Jail_facebook_cstekno zobaczyłem że jest za dużo strażników (było 2 ct na 6 tt gdzie 1 ct przypada na 4 tt) więc poprosiłem żeby jeden wyszedł ponieważ mamy znacznie mniejsze szanse żebyśmy mogli zrobić cokolwiek i nic, potem gracze zaczęli wychodzić to już było 3 tt a now way w dalszym ciągu nie prowadzi i nie wychodzi z ct, napisałem żeby 1 wyszedł bo to już gruba przesada na to Now Way "JA NIE OGARNIAM" więc po co ma siedzieć w ct??? odpowiedziałem odrazu "to wyjdz" na to Now Way "Nie". Mam też pytanie dlaczego niektórzy ludzie myślą że jeśli mają rangę to mają i władze??? (admin DRv2 daje dobry przykład xD) Serwer: Counter Strike 1.6, Jailbreak Dowody: nowway.dem najlepiej trochę przewinąć bo na końcu jest jego odpowiedź "Nie". jeśli nie wystarcza 25.06.2020, Jail_facebook_cstekno, godzina ~01:06 Btw. to nie pierwsza taka sytuacja, tyle że wcześniej miałem na tego typa wywalone, ale skoro woli iść dalej w ten sposób myśląc że jest koks to się chłop grubo myli. PS. Niech zarządzający serwerem drv2 mają oko na tego typa bo to już nie 1 raz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowWay Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Ale co ty gadasz o jakiejś władzy nie wiem co masz na myśli i byłem w ct bo mogłem być w nim nie ma jakiś wymagań czy co ale pomoc zawsze się przyda. Ehhh z tym przykładem to już mogłeś sobie odpuścić bo nie rozumiem po co takie rzeczy pisać jak miałeś jakiś problem to jest taka komenda fajna jak "/zmiana" Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hacker01001 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Nie wiem jak ty możesz jeszcze mieć czelność napisać że mogłeś być w ct pomimo demka, zapoznaj się z regulaminem Edytowane 26 Czerwca 2020 przez Hacker01001 1 SPAM nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do regulaminu Przez SK4N3R, 26 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alelluja Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Skarga przyjęta. @ NowWaysą wymagania . Ban na CT na czas nieokreślony. Pozdrawiam. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi