6archonek9 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 https://www20.zippyshare.com/v/pXXlOEl1/file.html <-- screeny. Nick:archonek-. Nick admina:aqua Długość bana:perm Data i godzina:24.06.2020 / 17;30 ok. Serwer: jb 1.6 Powód bana: Wstaw screeny, admin na nonsteamie wstawił mi ssy, po tym jak go zabiłem, nie rozumiem tylko złości po stronie admina? Zbanował mnie odrazu gdy go killnąłem, bardzo dziwne i raczej nie rozsądne. Mapa:jail_kakao_beta http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-2006241701-jail_kakao_beta-1593010860-1593013920.zip <-- Wrzucam jeszcze demko, gdyby ktoś chciał się zagłębić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6archonek9 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Widzę brak zainteresowania ze strony administracji, więc może sam rozstrzygnę część związaną z SSami. Jak się w czymś mylę, poprawcie. Dawno nie grałem w 1.6 - 5 SSów - rozmiar plików ten sam - czas utworzenia screenów ten sam (różnica 1 sekundy, jak to w przypadku SSów) - screeny są czarne (z informacji, które dostałem- może być to spowodowane bugiem serwera) Przez to, że SSy są czarne, trzeba rozpisać demko. @ aqua- czekamy na rozpiskę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Po to robiłem ss-y, żebym nie musiał rozpisywać demek. siedzieliśmy na tsie w 5 osób, jak tylko ktoś się zbuntował archonek od razu biegł do niego i wiedział gdzie jest, dlatego zrobiłem te ss-y, nikt nie miał wątpliwości co do archonka, że lata na wh. Nie mam doświadczenia w rozpisywaniu demek, ani wiedzy potrzebnej, żeby sprawiedliwie i w odpowiednim stopniu ocenić gracza. Dla mnie dziwne, że wstawił całe czarne SS i to po takim czasie, przecież je widział i mimo wszystko wstawił?Czarne?Po co? Proponuję zrobić komuś ss (NAWET MI) i zobaczymy, czy będą czarne czy normalne, bo demka tego gracza nie rozpiszę. @ SK4N3R 1 to może być przypadkowy bug serwera, screeny nie były w żaden sposób modyfikowane przez autora postu więc nie mógł "zamazać" na czarno bo wszystko było by widoczne w plikach, no cóż czasami może się zdarzyć coś takiego. Co za tym idzie, 5 osób z którymi grałeś nie ma nic do gadania, Twoim zadaniem w obecnej sytuacji jest rozpisanie dema na poszczególne sytuacje Przez NiceOne, 27 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6archonek9 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) @ aqua, teraz dałeś powód, że dajesz się podpuszczać grupce ludzi jak dziecko. Gratulacje i czekam za rozpiską. A z tymi czarnymi ssami to ja nie wiem co jest pięć. "Nie mam doświadczenia w rozpisywaniu demek, ani wiedzy potrzebnej, żeby sprawiedliwie i w odpowiednim stopniu ocenić gracza" To co ty jeszcze robisz w administracji? beka i czekam, z niecierpliwoscia kiedy mnie nsiku rozpiszesz. pondro @ aqua, nie wiem czy ty w ogóle się orientujesz co się dzieje. Moderator każe Ci mnie rozpisać, a ty drążysz dalej temat. Przeczytaj ze zrozumieniem, nic nie było przerabiane, bo na steamie nie chce ryzykowac vaca na 1.6, masz mi dać rozpiskę z "wh" podobno tyle akcji było, że wiem gdzie kazdy chodzi, to nie powinieneś mieć problemu ich rozpisać. Mogę się założyć, że piszesz tak dlatego, że nawet nie umiesz demka odpalić XD. A ssy mi wstawiłeś na złość ponieważ napisałem na Ciebie skargę. psycha siadla? Sorry za spam, ale nie idzie edytować postów. Edytowane 27 Czerwca 2020 przez 6archonek9 1 łączę 2 posty w 1, nie pisz wiadomości które nic nowego nie wnoszą do skargi. Kolejne takie posty = warn, przeczytaj regulamin Przez NiceOne, 27 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alelluja Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Proszę o UB dla @6archonek9, gdyż admin @ aquanie rozpisał demka. Admin dostaje upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @ Mathy Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi