Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Wstaw screeny.

Udostępnij

6archonek9

Rekomendowane odpowiedzi

https://www20.zippyshare.com/v/pXXlOEl1/file.html <-- screeny.

Nick:archonek-.
Nick admina:aqua
Długość bana:perm
Data i godzina:24.06.2020 / 17;30 ok.

Serwer: jb 1.6
Powód bana: Wstaw screeny, admin na nonsteamie wstawił mi ssy, po tym jak go zabiłem, nie rozumiem tylko złości po stronie admina? Zbanował mnie odrazu gdy go killnąłem, bardzo dziwne i raczej nie rozsądne. 
Mapa:jail_kakao_beta

http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-2006241701-jail_kakao_beta-1593010860-1593013920.zip <-- Wrzucam jeszcze demko, gdyby ktoś chciał się zagłębić.

Widzę brak zainteresowania ze strony administracji, więc może sam rozstrzygnę część związaną z SSami.
Jak się w czymś mylę, poprawcie. Dawno nie grałem w 1.6

- 5 SSów
- rozmiar plików ten sam

- czas utworzenia screenów ten sam (różnica 1 sekundy, jak to w przypadku SSów)
- screeny są czarne (z informacji, które dostałem- może być to spowodowane bugiem serwera)

Przez to, że SSy są czarne, trzeba rozpisać demko. @ aqua- czekamy na rozpiskę.

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Po to robiłem ss-y, żebym nie musiał rozpisywać demek. siedzieliśmy na tsie w 5 osób, jak tylko ktoś się zbuntował archonek od razu biegł do niego i wiedział gdzie jest, dlatego zrobiłem te ss-y, nikt nie miał wątpliwości co do archonka, że lata na wh. Nie mam doświadczenia w rozpisywaniu demek, ani wiedzy potrzebnej, żeby sprawiedliwie i w odpowiednim stopniu ocenić gracza. Dla mnie dziwne, że wstawił całe czarne SS i to po takim czasie, przecież je widział i mimo wszystko wstawił?Czarne?Po co?

Proponuję zrobić komuś ss (NAWET MI) i zobaczymy, czy będą czarne czy normalne, bo demka tego gracza nie rozpiszę.

@ SK4N3R 

• Haha! 1

to może być przypadkowy bug serwera, screeny nie były w żaden sposób modyfikowane przez autora postu więc nie mógł "zamazać" na czarno bo wszystko było by widoczne w plikach, no cóż czasami może się zdarzyć coś takiego. Co za tym idzie, 5 osób z którymi grałeś nie ma nic do gadania, Twoim zadaniem w obecnej sytuacji jest rozpisanie dema na poszczególne sytuacje

Przez NiceOne,

@ aqua, teraz dałeś powód, że dajesz się podpuszczać grupce ludzi jak dziecko. Gratulacje i czekam za rozpiską. A z tymi czarnymi ssami to ja nie wiem co jest pięć.

"Nie mam doświadczenia w rozpisywaniu demek, ani wiedzy potrzebnej, żeby sprawiedliwie i w odpowiednim stopniu ocenić gracza"

To co ty jeszcze robisz w administracji? beka i czekam, z niecierpliwoscia kiedy mnie nsiku rozpiszesz. pondro

@ aqua, nie wiem czy ty w ogóle się orientujesz co się dzieje. Moderator każe Ci mnie rozpisać, a ty drążysz dalej temat. Przeczytaj ze zrozumieniem, nic nie było przerabiane, bo na steamie nie chce ryzykowac vaca na 1.6, masz mi dać rozpiskę z "wh" podobno tyle akcji było, że wiem gdzie kazdy chodzi, to nie powinieneś mieć problemu ich rozpisać. Mogę się założyć, że piszesz tak dlatego, że nawet nie umiesz demka odpalić XD. 

A ssy mi wstawiłeś na złość ponieważ napisałem na Ciebie skargę.

psycha siadla?

Sorry za spam, ale nie idzie edytować postów.

Edytowane przez 6archonek9
  • Haha! 1

łączę 2 posty w 1, nie pisz wiadomości które nic nowego nie wnoszą do skargi. Kolejne takie posty = warn, przeczytaj regulamin

Przez NiceOne,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności