Kenrau Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tenfajnykolo Nick oskarżonego: silver Opis sytuacji: Faworyzacja graczy. Silver dał mi gaga gdy dav mnie obrażał na chacie głosowym , a on nic z tym nie zrobił Serwer: JB Dowody: Mapa: jb_facebook Czas: 0.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krossx11 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Pozwolę sobie odnieść się do tej zbędnej skargi. Nie widzę nigdzie faworyzacji, napisałem Ci że nie słyszałem co ktoś powiedział, bo zmieniałem ekran z cs'a na ts'a i na zmiane, zauważyłem tylko Twoją prowokację i brak kultury na chacie ze strony "dav", dodam też że gracz o nicku "dav" dostał także gag'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dav mnie obrażał na początku jeszcze na chacie głosowym ,gdzie na pewno nie zmieniałeś tego okna skoro zobaczyłeś moje prowokacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) @ Krossx11 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. 0:55 Tigersclaw "zamknij piz*e konfidencie jeb*ny" 1:03 Tigersclaw "c*uj ci w piz*e" 1:08 Tigersclaw "i twojej starej" i dalej nie slyszalem co mówił. 1:24 frosztj daje mu muta na 4000 minut (szkoda, że tak mało) 25:20 "kedaru to debilka," --- za to nie poleciał mut .... 25:40 gag dav 30minut 25:45 gag kedaru 30minut @ Kedarumozesz mi na pv na forum napisać jaki masz model któtym grasz bo errora mam na demku aaaa i na serwerze znajdował się tez @ Drixi @ frosztj Edytowane 22 Czerwca 2020 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Co do skargi, przez połowę mapy zmieniałem ciągle alttabem cs na ts żeby przenieść Silvera i wszystkich którzy chcieli wejść.. Nadałem kary za to co słyszałem i widziałem.. Nie jestem robotem aby widzieć wszystko na serwerze. Do tego dodam że odtwarzanie dźwięku z cs w tle mam wyłączone 😊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 @ Krossx11nikogo nie faworyzował. oboje dostaliście gaga. jeżeli chodzi o sprawę mute'a - admin mógł uznać to za mało szkodliwy czyn, lub najzwyczajniej w świecie- nie usłyszał tego. nauczyliście się pisać skargi o byle co i teraz wytykacie każdemu najmniejszy błąd. nie będę tego respektował, a te głupie nawyki zmienię w najbliższym czasie. @ Krossx11- zmień nick na forum Cytat 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. @ Admin JB-przy okazji tej skargi. jeżeli robicie coś poza serwerem- poinformujcie o tym graczy (wystarczy samo z/w) lub idźcie na specta. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi