Wisieneczka Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Siemanko!! Dzisiaj dam wam poradnik na nie wczytywanie się skinów na serwerach społecznościowych Odrazu mówię reinstall nie działa Ostatnio miałem problem i nigdzie nie mogłem znaleźć poradnika na temat tego problemu A więc przejdźmy do poradnika -Aby naprawić nie wczytywanie się skinów należy najpierw wyłączyć cs go, steam -Wejść w folder STEAM- Ten komputer/Dysk (C:)/Pliki programów x86/Steam Następnie w tym folderze "Steam" wyszukujemy pliki video.txt Po czym usuwamy dwa pliki: video.txt i video_options.txt Jeden musi zawierać 600-700B a drugi 7,27kB Następnie uruchamiamy Steam i sprawdzamy spójność plików gry CS:GO Aby zrobić spójność plików gry trzeba najechać kursorem na gre CS:GO i kliknąć prawym kliknąć "Właściwości" następnie w zakladke "PLIKI LOKALNE" I tam znajduje sie "Sprawdź spójność plików gry" Gdy spójność plików gry się zakończy, odpalamy Cs'ka, wchodzimy na serwer i cieszymy się skinami Mam nadzieję, że pomogłem Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Wisieneczka Poprawa odstępów między zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Nawed fajne ale było takie same na forum - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 nawet spoko wyjaśnione dla nowych graczy, kiedyś sam nie wiedziałem co z tym zrobić + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Nawet spoko. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Nawet spoko + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 spoko poradnik, pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Prosty, przejrzysty i łatwy w zrozumieniu. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi