Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na hajda:)

Udostępnij

Gniewko

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/heyalexaheyalexa/

Nick oskarżonego: Hajd,gustaw 
Opis sytuacji: podejrzewam ze gracz gustaw dostał info podczas zabawy w ,,Royall battle'' zabawa polegała ze ct wyrzucaja bronie a my ich szukamy i sie bijemy jakims dziwnym trafem nikt nie znalazł oprócz gustawa który siedział z hajdem na teamspeak3.
Serwer: CS:GO Jailbreak
Dowody,screen podpinam na dół : mapa obama 2:15

CB7DE02998EBA6BBCDFB9C4ECDDFFB291066BE9E

• Smutne. 4

Zabawa polegała na tym, że macie się bić, a część z brońmi była dodatkiem.

Po pierwsze, nie był to mój five seven.

Po drugie, Gustaw go znalazł, bo Gustaw go znalazł. Nie podpowiadaliśmy sobie.

Po trzecie, podejrzewaj sobie ile chcesz. Jak będziesz miał potężne argumenty i dowody na to, że sobie podpowiadamy (mimo, że sobie nie podpowiadamy xd) to będę bardzo zdziwiony, bo coś mi się zdaje, że udowodnić tego się nie da. 

Podejrzewam, że naprawde nudzi Ci się w życiu, że co chwile wchodzisz na teamspeak i szukasz problemu, ale to już nie mój interes co Ci sprawia przyjemność.

Edytowane przez hajd

2 minuty temu, hajd napisał:

Zabawa polegała na tym, że macie się bić, a część z brońmi była dodatkiem.

Po pierwsze, nie był to mój five seven.

Po drugie, Gustaw go znalazł, bo Gustaw go znalazł. Nie podpowiadaliśmy sobie.

Po trzecie, podejrzewaj sobie ile chcesz. Jak będziesz miał potężne argumenty i dowody na to, że sobie podpowiadamy (mimo, że sobie nie podpowiadamy xd) to będę bardzo zdziwiony, bo coś mi się zdaje, że udowodnić tego się nie da. 

Podejrzewam, że naprawde nudzi Ci się w życiu, że co chwile wchodzisz na teamspeak i szukasz problemu, ale to już nie mój interes co Ci sprawia przyjemność.

Owszem da sie udowodnic jak bedzie demko, to ci to pokaze ładna rozpiske;D + z tego co mi sie kojarzy z regulaminu "Prowadzący nie może zmieniać zasad zabawy w trakcie jej trwania".

• Haha! 2

W tym poście nie ma żadnych nowych informacji dot. tematu skargi. SPAM

PS. Nie ma takiego punktu w regulaminie

Przez SK4N3R, , edytowane

Niestety, ale potwierdzam, nastkaa,gustaw,hajd dają sobie często info na ts gdyż nie raz w porach nocnych gdy któraś osoba z nich była w ct jakimś cudem wiedziała gdzie jestem,co robię

Następnym razem polecam się z tym kryć bo jak widać specjalnie mnie zabijaliście i ja rozumiem, że może to być 4fun i tak dalej ale mnie to nie śmieszyło jak mnie zabijaliście bez sensu i znajdowaliście gdy się buntowałem.

pobrane (2).png

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie
- rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku
8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.

Przeczytaj regulamin, żeby niepotrzebnie warnów nie dostawać.

Przez SK4N3R,

2 minuty temu, Wisieneczka napisał:

ale mnie to nie śmieszyło jak mnie zabijaliście bez sensu i znajdowaliście gdy się buntowałem.

3 minuty temu, Wisieneczka napisał:

Następnym razem polecam się z tym kryć bo jak widać specjalnie mnie zabijaliście

Co to niby znaczy "bez sensu"? Buntujesz się, to Cie zabijamy i już, nie potrzeba do tego infa.

A poza tym, weź podaj jakąś mapę i rundę, w której to występowało, a nie tak o se mówisz "oooo info na 100% bo mnie zabili".

:)

• Lubię to! 1

Teraz, hajd napisał:

Co to niby znaczy "bez sensu"? Buntujesz się, to Cie zabijamy i już, nie potrzeba do tego infa.

A poza tym, weź podaj jakąś mapę i rundę, w której to występowało, a nie tak o se mówisz "oooo info na 100% bo mnie zabili".

:)

A proszę cie bardzo pora nocna : 1:00 dzień chyba 18.06.2020r. mapa jb_obama_v2 :P znajdowałeś mnie zawsze na wyjściu z secreta gdzie jest kilka wyjść :D 

• Lubię to! 1

8 minut temu, Wisieneczka napisał:

to może 17 albo 19 nie jestem pewny jaki to dzień

To sprawdź i wtedy coś pisz, a nie zgadujesz, o której godzinie to było.

Nadal 0 dowodów btw.

• Smutne. 1

7. Zakaz spamowania, czyli pisania bezcelowych postów.

W tej sprawie ja będę podejmował decyzje co do przyjęcia/ odrzucenia skargi. Nie jestem głupi, żeby banować kogoś bez dowodów. Nic nie wnosisz do tematu

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności