M1CHU Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nick: M1CHU Nick admina: NiceOne Powód: spam + obraża Warn ze skargi: Za dużo na forum nie siedzę, więc mogę się mylić. Mianowicie nigdy nie dostawałem żadnego ostrzeżenia na forum, nic kompletnie. Wczoraj tak od buta dostałem Warna za obrazę i spam. Chyba słowo 'konfident' nie powinno być az tak karane, a napewno nie natychmiastowym warnem. Spam może lekki był, nie wiem do końca jak to tu wygląda bo jak wspominałem dużo na forum nie siedzę, ale wyraziłem swoją opinię na temat owej skargi i chyba wniosłem coś nowego pisząc że Gargamel często prowokuje innych i tak czy siak muta dostać powinien. Jeżeli odwołanie jest bezpodstawne sorki z góry, chociaż nadal myślę że chociaż te jedno ostrzeżenie powinno być. Z tego co się orientuję niektórzy dostają po kilka, a ja ani jednego (???) Pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Regulamin pkt. 8 Posty i Tematy: 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Twoja odpowiedź pod tym tematem: "Nie dziw się, że ludzie się na ciebie "rzucają" bo bardzo, bardzo często prowokujesz innych, równie często wchodzisz z nimi w dyskusje nawzajem się obrażając, a do tego każdemu uprzykrzasz życie i jesteś konfidentem. Mute należy ci się czy za tą akcję czy za 1000000 innych za które jeszcze nie dostałeś" Regulamin pkt. 5 Korzystanie z Forum 5. Zakaz obrażania innych użytkowników. podsumowując, skarga Ciebie w nie dotyczyła, nic do skargi nie wniosłeś, obraziłeś innego użytkownika. Czy to leciutka obraza czy jakaś strasznie wielka, dalej to jest obraza. Dostałeś warna razem z czwórką innych osób dlatego że jak zobaczyłem ten temat to było ponad 10 wypowiedzi z tego ani jedna nic nie wnosiła do sprawy a nikt nie przestawiał pisać bzdet więc od razu zacząłem sypać po kolei warny. Jedyna osoba która go uniknęła to admin który się tam wypowiedział próbując załagodzić sytuacje gdzie nie powinien tego robić. Na Forum masz konto od 3 miesięcy więc regulamin powinieneś w miarę możliwości znać 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1CHU Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 20.06.2020 o 00:21, NiceOne napisał: Dostałeś warna razem z czwórką innych osób dlatego że jak zobaczyłem ten temat to było ponad 10 wypowiedzi z tego ani jedna nic nie wnosiła do sprawy a nikt nie przestawiał pisać bzdet więc od razu zacząłem sypać po kolei warny. A co to ma do tego, że inni też tak zaczęli pisać? Nie powinieneś traktować nas grupowo, a osobno. Rozumiem, jeżeli ktoś dostałby Warna, a ja potem napisałbym coś niestosownego/podobnego, ale nie na odwrót. Jak można zauważyć nie wypowiadałem się wcześniej pod żadną skarga z tego co mi się wydaje i odrazu warn (?) Skoro ani jedna odpowiedź nie dotyczyła tematu to czemu nie 10 warnow tylko 4? W dniu 20.06.2020 o 00:21, NiceOne napisał: Jedyna osoba która go uniknęła to admin który się tam wypowiedział próbując załagodzić sytuacje gdzie nie powinien tego robić. Skoro sam mowisz, że spam to spam. Czemu traktujesz nas inaczej? Bez sensu argument W dniu 20.06.2020 o 00:21, NiceOne napisał: Na Forum masz konto od 3 miesięcy więc regulamin powinieneś w miarę możliwości znać No i co z tego???? Wyżej pisałem 2 razy, że na forum wchodzę bardzo sporadycznie, a ty takie coś. Konto mogłem założyć kilka lat temu i nigdy na nie nie wchodzić. Absurdalny argument. Podsumowując moją wypowiedź, uważam, że warn nie słuszny. Wiem coś tam zawiniłem, ale patrząc na to że to moja pierwsza wypowiedź pod skargą warn się nie należy. Mam nadzieję że moje odwołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone : ) ps. Z tego co mi się wydaje to niektórzy dostają po kilka ostrzeżeń, a ja żadnego. No ładnie, ładnie. *złącz ktoś* Sory że posługuje się ss od innych graczy, ale CZEMU TU NIE MA WARNA A U MNIE JEST!?!????? Edytowane 20 Czerwca 2020 przez M1CHU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1CHU Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Jest w stanie ktoś to odrzucić, albo przyjąć? Już 6 dni mija i nadal nic : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Przy rejestracji akceptujesz regualmin forum. To jest dobra wola moderatorów, że zazwyczaj na początku dają ostrzeżenie, ale nikt im tego nie każe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi