ReXon Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Naruto-kun casedrop.eu Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) byłem już adminem na drv1 i chce wrócic na stare śmieci no i z tego co widze admini rip na servie bo jak ja jestem to zazwyczaj nikogo nie ma Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)były admin innej serverowni ( która już nie istnieje ) były admin Drv1 czyli myśle że git git Jak długo gram w CS:GO?: 4-5 lat nvm dokładnie bo miałem czasami przerwy W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po 16 ( w weekendy wcześniej ) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/%5BNORTH%5D%20Naruto-kun%20casedrop.eu/185.30.124.110:30000/ ( wiem słaba aktywność ale nie miałem czasu grać w tym tygodniu :c ) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)2-3/10 ( tak w połowie bym powiedziła bo podstawe znam itp ) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199025072636/ Mikrofon: (Tak/Nie) yes ofc Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)yes ofc Czy przeczytałem regulamin Admina?: yes ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiboo9 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na tak +dobra morda +miły + git gt + wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na nie, pisz podania po polsku i nie mieszaj go z angielskim.. Albo rób to tak aby jakoś wyglądało.. -sm +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 -sm +Doświadczenie okres próbny tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 tak wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jestem na tak, jeśli będziesz utrzymywał dobrą aktywność przez cały czas +wiek +sm -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Na nie: -miał admina i nie zachowywał się zbyt dobrze -miał problem z graniem nawet 30min dziennie -no i aktywność to żarcik chyba Edytowane 19 Czerwca 2020 przez MiczuMily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadabado4 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 na tak +miły + git gt + wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na nie -aktywność (regularność) -mało estetyczne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 -aktywność +wiek Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 -podanie -linki ---aktywność NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na nie -aktywność XD -mało czytelne podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Rexon naucz się wklejać GT xD to raz a dwa jeżeli aktywność oraz zachowanie będzie dobre dam w zupełności na tak ale teraz Okres próbny miesiąc moim zdaniem-Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jestem na tak +wiek +sm -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 -mało estetyczne podanie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 na nie - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Tak +kultura +wiek -mutacja Same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi