meh Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick:Meh Nick admina: bot Długość bana:pernament Data i godzina:14.35 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only AWP+GoMod [TR128]•... Powód bana:czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana):nie znam na bana dostałem niesłusznie ponieważ admin uznawał że cheatuje lecz tak nie było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 10 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Gracz został zbanowany przez administratora RupMiTak (chyba) Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meh Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 nie to raczej było coś jak marcelek ale nie jestem pewien nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shekuu Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 10 godzin temu, Tomgra napisał: Gracz został zbanowany przez administratora RupMiTak (chyba) Jak juże to admin miał nick : bot https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist 2 SPAM Przez SK4N3R, 12 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meh Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 tak jak mówię raczej to był Marcelek coś takiego bo on był w widowni i mnie sprawdzał, i stwierdził że cheatuje i żebym wyłączył albo ban, na co ja mu powiedziałem że nie mam co wyłączyć i chwilę po tym jak to powiedziałem wyrwałem bana napisałem bot ponieważ tak było w zakładce z banami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, meh napisał: tak jak mówię raczej to był Marcelek coś takiego bo on był w widowni i mnie sprawdzał, i stwierdził że cheatuje i żebym wyłączył albo ban, na co ja mu powiedziałem że nie mam co wyłączyć i chwilę po tym jak to powiedziałem wyrwałem bana napisałem bot ponieważ tak było w zakładce z banami. Zapytałem wczoraj Marcelele i nie, to nie on Cię zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 @ RupEczeKwarto abyś się zainteresował sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 widzę że m@ ma w dupie co się dzieje. Ban jest od @ marcelele_. 0 rozpiski 0 wypowiedzi 0 reakcji od strony m@ typowe ONLY AWP xd. UB gość jest czysty. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi