offnest Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Na serwerze jailbreak około godziny 12.02 dostałem ctbana nadanego przez admina drixa napisałem do admina czy tego bana mi zdejmie on napisał że nie. Na dole załączam kilka scrrenów i 2 screeny gdzie admin drix prosi mnie o to żebym powiedział że nie miałem życzenia i próbuje mi to wynagrodzić fajkami-(Waluta na serwerze JB) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Pisałem ci to 26 wtedy się nawet stresowałem, dlatego ci głupstwa pisałem Napisałeś skargę bo dostałeś ctbana za blokowanie kolejki gdy spamiłeś, mi żebym ci zdjął go a mnie wtedy na csie nie było. Dostałeś unctbana bo ci minął czas i napisałeś skargę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Rozumiem stres ale mogłeś przeprosić a nie przekupywać fajkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) o Fajki to chyba prosiłeś zebym ci oddał czy coś tego, bo nie przekupywałbym cie zebys skargi nie pisał po co robisz ss z prawie 3 tygodni wstecz? Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 o żadne fajki nie prosiłem na scrrenie widać żę napisałeś dam ci fajki nawet ... potem nie chce dostać dengu i prosiłeś więc nie wmawiaj mi że było inaczej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 wiadomości wysłane 02.06.2020 + brak wzoru Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi