Kapi. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: Kapi. Wiek: 17lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę, że w sytuacji jaka jest teraz na jb przyda się doświadczona osoba do pomocy Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już parę razy adminem na jb Jak długo gram w CS:GO?: ok. 4lat (3k godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Wieczornych i porannych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Kapi./137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Kapitoziomal/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) TAk - mowiles ze nie powrócisz na jb +aktywnosc +wiek Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Jak najbardziej na tak Jeden z najbardziej ogar adm na jb jakiego poznałem +major drv1 Wiek Sm Aktywność Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 XD tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Na tak +wiek ++doświadczenie ++ogar +miły +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 +doświadczenie +wiek +mówiłem że po wrócisz XD Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Tak +wiek +aktywność Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Oj bycie m@ i chęć grania na jb nie ładnie ale na tak każda pomoc się przyda +wiek +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Tak +doświadczenie +ogarnięty - niedawno mówiłeś że nie wrócisz 🤐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Tak +wiek +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Na tak , musze naprawdę podawać powody? Jesli tak to: Wiek Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi