Kenrau Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Typ Grafiki: Tapeta Tematyka: Liga legend Wymiary: 1920x1080 Kolorystyka: Jasna Napis/y: Najlepszy Gracz W Lola Kedaru Inne uwagi: Styl tapety gif. Napis ma być jak by był zacięty (przykład ). Najlepiej jak by grafik dał grafikę z gifem i bez. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Kedaru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 W gify to ja niestety nie umiem ale podrzucam coś takiego 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Zrobiłem tak jak umiem. @ Kedaru Myślę ze się spodoba. link: https://imgur.com/a/2M8iL0g Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Asko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Wszystkie prace są Bardzo Ładne. Dziękuję że straciliście trochę czasu aby je wykonać specjalnie dla mnie . Panie moderatorze można zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi