zexsh Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): ♡J°cob♡ ArenaSkilla.pl Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę):| Vostix | ArenaSkilla.pl Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Jedyne co powiedzialem to ze jest fra i nie dokończyłem, dostałem 2 kicki za obraze admina/adminow juz nie pamietam. Jest to nowy admin , aczkolwiek ostatnio juz strasznie sie chwalil ze to on ma admina a nie ktos inny, demko niestety nie jestem w stanie podac ze wzgledu na moja slabo pamiec . Np. jakikolwiek pretekst zeby dac ostrzezenie robi przez okienko wyskakujace z tekstem po lewej stronie ekranu, troche utrudnia to gre gdy wyswietla ci sie to okienko, przynajmniej w moim odczuciu dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): demko z mapy : deathrun_coldmetal2_go / godz 1 kicka ok. 11:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Chce dołączyć jeszcze https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1649779403 /screena gdzie zotałem bez powodu uderzony ( mógł być to Vostix albo Enapokaz) niestety ale to nie pokazuje kto używa komendy. admini byli na vanishu. mapa to jakis tam minecraft . godz 12 : 10 jezeli byla by potrzeba sprawdzenia demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ja cie nie uderzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vostix Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam, informuje, że gracz ♡J°cob♡ ArenaSkilla.pl obraża mnie już od dłuższego czasu, demka pewnie się jakieś znajdą, ale będzie trzeba trochę poszperać. Co do sprawy... gracz nazywał mnie oraz moich kolegów adminów frajerami i nie tylko, nadmiernie obraża (demko z godziny ok. 11:30), wydaje mi się, że ma wrażenie, że na dużo może sobie pozwolić... Oprócz tego wchodzi na spec. aby pogadać z adminami na vanishu, pisze na "Y" o tym, że siedzimy na vanishu. Co do: "Chce dołączyć jeszcze https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1649779403 /screena gdzie zotałem bez powodu uderzony" - udzerzyłem go raz aby zaprzestał tak robić (nie chciałem dawać mu bana). Owszem dostał gracz również 2 kicki za obraze adminów/admina. Jakby dalej nas/mnie wyzywał dostałbym mu bana na kilka godzin, więc wolałem dać mu pare szans. Wszystko będzie widoczne na demkach z godzin 11-12, oraz z wcześniejszych dni, lecz jak już pisałem wyżej, aby znaleźć te dawniejsze, będzie trzeba dużo poszperać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Proponuje ci poszperać bo nie przypominam sobie takich rzeczy + chce żebyście obejrzeli demko ze wzgledu na to , że tak jak napisalem powiedzialem fra i nie dokonczylem . I nie tylko ... , mógłbyś wymienic jakis przyklad i dac demko na ktorym uzywam tego stwierdzenia ?, wydaje mi sie że twoje argumenty sa nie kompletne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vostix Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jak pisałem wyżej, na demko trzaba poczekać, jak na razie jest jakieś, ale muszę je najpierw obejrzeć i stwierdzić czy posiada jakiekolwiek dowody w sprawie... Co to tego: "chce żebyście obejrzeli demko ze wzgledu na to , że tak jak napisalem powiedzialem fra i nie dokonczylem" to będzie niedługo demko, poza tym zapewniam, że najpierw powiedziałeś frajer potem dodałeś fra... poza tym nie była to jedyna obraza mnie/adminów z twojej strony. Jak odświerzą się demka, przejże je oraz dam znać, jak znajdę właściwe. ps. muszę iść na 1.5h więc zajme się tym po moim powrocie (no chyba, że wyręczy mnie ktoś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksoss Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Brak demka z powodu braku pamięci jednak były sytuacje obrażanie Vostixa ze strony ttv-klaudiacroft (jacoba) na serwerze. jak vostix powiedzial jak poszpera to znajdzie bo jak mowil ma 1,5gb demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Proszę UBT o rozpatrzenie demka/demek. Nie piszcie już postów, poczekajcie na werdykt UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vostix Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Pokazało się demko z całą sytuacją: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3036&download=auto0-20190209-114251-448288620-deathrun_coldmetal2_go-_PL_____ArenaSkilla_____DeathRun_Klasy__v1______ws__knife__LiveServer.pl-1203.zip Większość rzeczy tam jest, zaczyna się od 1:45, w 3:35 sprawa się rozkręca, potem sprawa ciągnie się do końca trwania meczu. Mam nadzieje, że pomogłem. @edit: od okolo 8:00 dolacza do widzow specjalnie aby zobaczyc czy siedzimy na vanishu. Edytowane 9 Lutego 2019 przez Vostix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Czekajcie spokojnie na decyzję rangi wyższej, za następny post będzie warn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Z tym pierwszym wyrzuceniem z serwera Vostix zrobił wszystko dobrze, była prowokacja w stronę Vostix'a + obraza, tylko nie wiem za co było to drugie wyrzucenie z serwera, ponieważ nie było widać czatu, a na mikrofonie nic nie mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi