Administrator Forum Tomgra Opublikowano 5 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witam graczy, Dzisiaj wieczorem zbanowałem gracza o nicku "Egzi" za wh. Był on wielokrotnie zgłaszany, a pomimo tego bana nie było. Grał on na serwerze ponad 2 tygodnie, ostatnio kupił sobie nawet VIPa, umiejętnie ukrywał swoje wh. Dzisiaj wieczorem postanowiłem ostatecznie go sprawdzić. Przez 40 minut oglądałem go w grze. W każdej rundzie miał podejrzaną akcje, jednak nigdy nie była ona choćby trochę oczywista. Chciałbym się przyznać do błędu, i przeprosić @Makku za to, że rano dałem mu muta za ciągle zgłaszanie tego czitera. Dziękuję za przeczytanie tego przydługiego posta. P.S. Jeśli to czytasz Egzi, możesz się odwołać od bana, jeśli uważasz, że jest niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 @ TomgraTen dział nie służy do omawiania prywatnych spraw pomiędzy graczami. Przeproś na PW Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi