IGonnaHitYa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Proponuje usunąć/ zmodyfikować plugin anty afk. Często od razu po śmierci wyświetla się tabelka wyboru, jest to bardzo irytujące gdy sam siebie możesz wywalić za niesłusznego afk'a xd Lub też zmniejszyć częstotliwość wyświetlania się tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ja nie mam komputera z nasa i gdy wchodzę na serwer często pokazuje mi się to. Czasami się mylę i wywala mnie chociaż dopiero wbiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Plugin działa wtedy kiedy nie ma działać, jakaś poprawka by się przydała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 @ xBonioczasami nawet gdy na dr się bardzo szybko wykona dużo skoków to wyskakuje tabelka z afk kickera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 tak najlepiej to usunac nigdy z tym problemu nie było to oni mają problemy z netem nie serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak plugin czasami kickuje bez pokazania tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak średnio to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-I-C-H-A-L Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nie raz. Miałem sytuację ze po wejściu na serwer to mnie odrazu wywalało Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 19:25, MiczuMily napisał: Plugin działa wtedy kiedy nie ma działać, Zdarzało się że byłem afk przez całą mapę i nic nie dostawałem. A czasami afk na 30s i już kick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak Już kilka razy zdarzyło mi się że zaczynała się runda ja nie byłem afk a mimo to wyskakiwało mi czy jestem afk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi