Piotrek101 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick: [CLIQUE] Piotrek Wiek: Mam 19 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: To podanie nie jest moją pierwszą próbą . Ostatnie podania były odrzucane z powodu toksyczności mojej osoby , no i tak jak było wspomniane miałem parę mutów oraz gagów w kwietniu ,które były wypominane mi podczas rekrutacji. Po tej przerwie od ostatniego pisania podania mam nadzieję , że zostało mi to w końcu zapomniane i dlatego piszę podanie. Na serwerze często panuje bałagan.Głównie młodsza grupa wiekowa często nadużywa mikrofonu czy łamie regulamin będąc w CT,co buduje przez to napiętą atmosferę , która nie sprzyja grze. Swoją kandydaturą wiem , że mógłbym pomóc w rozwoju serwera jak i atmosfery na nim panującym. Doświadczenie w adminowaniu: Jedyne doświadczenie w adminowaniu to JB ArenySkilla z 1.6 CS - nie gram na innych serwerach oprócz JB Areny. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny w których gram są różne. Zależy od czasu wolnego. Najczęściej jest to pora ranna i wieczorna. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Clique] Piotrek/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/Piotrek/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Mikrofon: Tak posiadam. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Patrzę w Twojego source bans'a i widzę że się zmieniłeś +Wiek +Sm +aktywność Jestem na tak Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) + aktywność + SM + ogarnąłeś się + wiek Na TAK Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Madziaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak +sb +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) W sumie czemu nie? Jestem na Tak +wiek +poprawa Edytowane 5 Czerwca 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +wiek +gt poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +zmieniłeś zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 +Aktywność +sm +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 nie -zachowania nie zmieniłeś -prowokujesz -wyzywasz -czasami robisz freekille -nie ogarniasz -naduzywasz mikrofonu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Przypomnieć ci jak zacząłeś mnie wyzywać i prowokować bo ci się nudziło? NIEEEE zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 -sb cały +aktywność +wiek +popraw się ogółem nie tylko do podania jak narazie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mam mieszane uczucia bo wyzywales ostatnio chakre Tak Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak +wiek +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi