Gargamel_PL Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198849116147/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198243762564 Nick oskarżonego: afk Opis sytuacji: Admin afk na mapie seek_small_village groził mi banem za tekstury chodź to resp tt i tam mnie zrespiło za mapa a następnie zabił mnie. Serwer: Hide and seek Dowody: Mapa: seek_small_village ,Godz:12:20 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 po pierwsze nie groziłem ci banem tylko pytałem się pana normala czy przypadkiem nie jesteś na txt po drugie nie było rozgrzewki a ty byś i tak nikogo nie zabiła jak się zrespiłeś poza mapą więc skarga błędna proszę o rozpatrzenie ubt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamel_PL Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Przepraszam bardzo jakby nie było normala albo antka był by 100% ban dziekuję i pozdrawiam i chcialbym jeszcze dodać że oskarżony daje muty za słowo "degrad afk" i gagi dał mi na 360 muta nawet za mówinie degrad af też albo degrad a mapa seek_aztec godzina koło 13 nawet wczesniej 1 Łączę 2 posty w 1. Kolejny SPAM zostanie nagrodzony warnem Przez SK4N3R, 3 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nie spam 2 6 SPAM, kolejna taka wiadomość zostanie nagrodzona warnem Przez SK4N3R, 3 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 seek_small_village Spoiler 00:50 Admin AFK nie zna respawna TT na mapie. 01:20 [SM] [FRAGI] afk: Zgładzono [RAGE] Gargamel™ . 04:10 - to nie była rozgrzewka panie adminie AFK oraz czekam na twoją rozpiskę skargi 08:10 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Wyciszono ★Keep★ na 1440 minut (powód: naduzywanie mikrofonu i śpiewanie i proszenie o kredyty).Ponoć jakiś ban dla gościa co prosił o kredyty, ale sam admin nie był pewny czy to ten gracz? Trochę nie za duży ban Panie kolego? Taryfikator banów mówi inaczej. 10:00 - Admin afk mówi o graczu, którego zmutował używając słów dzieciakNie jest do dobry przykład admina i podlega pod prowokacje 12:00 wraca Gargamel na serwer 12:40 Taryfikator banów mówi jasno adminie Normal, że każdy gracz ma zostać ostrzeżony w przypadku łamania regulaminu, a głównie jeśli to są nowi gracze [Czyżby admin nie znam regulaminu?] Obejrzałem do końca mapę i zainteresowało mnie to że admin AFK chce rozdać sporo mutów za prowokację admina - byłem zaciekawiony więc pobrałem kolejną mapę i się przekonałem. Jeśli dla admina "Degrad dla x" jest prowokacja to przykro mi ale to część pracy admina i zawsze będą osoby, które to będą pisać - jednak karanie ich w ten sposób nie przyniesie zmian, wręcz przeciwnie - będziesz bardziej to nie lubianym graczem [adminem?] i każdy będzie wytykał twój błąd na serwerze - wtedy też powstają skargi.Mapa Aztec: Spoiler 1:20 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Zakneblowano [Vixa] Esper na 60 minut (powód: prowokacja). 1:20 Admin AFK ostrzega że będzie banował za mówienie / pisanie Degrad dla AFK'a jako prowokacje 3:12 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Zakneblowano [RAGE] Gargamel™ na 60 minut (powód: prowokacja). 04:35 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Zakneblowano [RAGE] Gargamel™ na 60 minut (powód: prowokacja). 04:59 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Wyciszono [Vixa] Esper na 180 minut (powód: prowokacja). 05:15 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Wyciszono [Vixa] Esper na 180 minut (powód: prowokacja). [SourceComms++] [FRAGI] afk: Wyciszono [Vixa] Esper na 180 minut (powód: prowokacja). 05:18 [SourceComms++] [FRAGI] afk: Wyciszono [Vixa] Esper na 180 minut (powód: prowokacja). 05:25 [SourceComms++] [FRAGI] ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤARMANI❤: Wyciszono [RAGE] Gargamel™ na 180 minut (powód: Naduzywanie mikrofonu). Było tego o wiele więcej, jednak po 5 minutach wyłączyłem demko: a) idę spać bo mam jutro do pracy b) nie dotyczy to bez pośrednio skargi Na Aztec ponoć było o wiele więcej mutów/gagów/banów z tego powodu - wystarczy spojrzeć na scoursbans patrząc na godziny grania mapy Mogłem coś pomylić na aztecku z mutami / gagami [często się dublują?] ale wstaję o 4:30 i idę odpocząć do pracy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 jak ci ktoś ciągle wypomina że afk degrad i wogóle spytałem się reszty adminów na grupie albo na to admins i powiedzieli mi żeby za takie zachowania mutował i gagował graczy bo to jest naprawde denerwujące jak ktoś ci tak ciągle gada a ten keep to osoba której mute był do nadania z mapy seek_wardisup_final o godzinie 18:00 data 2020 06 02 więc miałem prawo go zmutować rzeczywiście na tamtej mapie miał inny nick ale cały czas zmienia profilowe i nicki 8 godzin temu, uSzanowankoo napisał: 04:10 - to nie była rozgrzewka panie adminie AFK oraz czekam na twoją rozpiskę skargi ale jak nie ma rozgrzewki to 4:30 i tak by był reste a on by i tak nie wyszedł z tego miejsca bo go zrespiło poza mapą 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 @uSzanowankoo dzięki, już kolejny raz dobrze (jak zawsze) rozpisałeś demko/a bo nie wiadomo ile trzeba byłoby czekać na odpowiednie rangi #leniuchy. Podziwiam Cię, że poświęcasz tak dużo swojego czasu na forum mimo licznych obowiązków. Sprawa (jeszcze) admina @ afkwygląda tak: Liczba skarg skierowanych na jego osobę dotyczących wielu aspektów "pracy" admina moim zdaniem jest po prostu zbyt duża. Rozumiem to, że jesteś (w miarę) początkujący na tym stanowisku i odnosząc się do poprzednich skarg (o znaczeniu: admin jest początkujący dajmy mu jeszcze szansę) - Moim zdaniem popełniasz tych błędów za dużo kosztem graczy i adminów HNS. Podsumowując admin HNS @ afkmoim zdaniem powinieneś się jeszcze dużo nauczyć w praktyce ale niestety nie kosztem wspomnianych graczy i adminów na tym serwerze. (poszukaj innego serwera na którym będziesz mógł się doszkalać) @ afkdostaje degradację i nie jest już adminem HNS Skarga została przyjęta. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi