T0M3K Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nick: T0M3K Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, aktualnie z adminami bywa różnie, niektórzy są aktywni, niektórzy nie, często również gram w godzinach nocnych, gdzie nie ma admina a jest potrzebny. Doświadczenie w adminowaniu: były M@ Jak długo gram w CS:GO?: 3,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Róźnie, często w godzinach porannych, po godziny nocne Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ASS] T0M3K/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/T0M3K_AS/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 +wiek +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 +wiek +ogar +doświadczenie +aktywność +mutacja +sm no co, same plusy, na choć jak się dostaniesz to ja już nie mam szans 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi