DarKI Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) *DARK* Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Joski Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Nadużywa swojej rangi i robi faworyzacje w stosunku do kolegów Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Demo będzię po 2 h niby więc trzeba czekać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Jaką faworyzację XD? Nadużywam swojej rangi dając Ci muta? bo nie rozumiem tego. Jak tak to cały czas przeklinałeś oraz wyzywałeś i dałem Ci muta na 30 minut Edytowane 8 Lutego 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarKI Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 1 minutę temu, Joski napisał: Jaką faworyzację XD? Nadużywam swojej rangi dając Ci muta? bo nie rozumiem tego. Jak tak to cały czas przeklinałeś oraz wyzywałeś i dałem Ci muta na 30 minut twój kolega też powiedział ze jesteś noobem i co nie było muta? ja powiedziałem do kolegi ze jest szmata i powiedziałem 1 przekleństwo i mute no proszę użyj czasami mózgu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 14 minut temu, *DARK* napisał: twój kolega też powiedział ze jesteś noobem i co nie było muta? ja powiedziałem do kolegi ze jest szmata i powiedziałem 1 przekleństwo i mute no proszę użyj czasami mózgu No @GoDeR powiedział, że jestem noobem, a to nie jest obraza. Powiedziałeś do kolegi cytuje: kurwo jebana, i przeklinałeś połowę mapy. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 @*DARK*Ty słowo na "k' zamiast przecinka używałeś, i jest różnica miedzy tym, a powiedzeniem raz noobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarKI Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 1. To poczekamy na demko i zobaczymy czy co zdanie przeklinałem 2. Obrażanie admina jest mutem jak się nie myle więc faworka 100% Dziękuje nie pozdrawiam czekam na demko i na kogoś wyższej rangi niz ty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Słowo noob to nie obraza. Przekonałem się na własnej skurzę. Ogólnie przyznałeś się, że obrażałeś więc skarga do odrzucenia. 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plays Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jakim prawem do odrzucenia? Proszę sprawdzić Demko, bo tam jest wiele obelg kierowanych w stronę graczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Noob - określenie stosowane w slangu użytkowników komputera i internetu oraz graczy komputerowych (w grach wieloosobowych słowo to oznacza gracza o niskich umiejętnościach). Cytat ja powiedziałem do kolegi ze jest szmata i powiedziałem 1 przekleństwo Fajnie, że się przyznałeś A po drugie wiem jaki jesteś. Ciągle krytykujesz, obrażasz itp i wydaje Ci się, że masz racje. To na tyle. Mut słuszny Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi