M1CHU Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Przychodzę z propozycją o dodanie "spisu modeli" które są do kupienia. Znacznie ułatwi to przejrzenie modeli i wybrania jednego, który chce się kupić. Zastąpi to pojedyncze szukanie modeli poprzez wpisywanie ich nazw w przeglądarce. Chodzi mi o coś takiego: 1. Storm Trooper - [zdjęcie] - 35000c 2. Chucky - [zdjęcie] - 12000c 3. Deadpool - [zdjęcie] - 15000c Tak jak kiedyś, był to fajny motyw trochę kupowania w ciemno, tak teraz jesteśmy w stanie poprosić lepszych graczy o pokazanie nam danego modelu, ale nadal uważam, że propozycja wyżej będzie o wiele wygodniejsza. Taki spis modeli mógłby być zapisany gdzieś w sprawach serwera. Nie jest to potrzeba pierwszorzędna, ale myślę, że fajny dodatek i właściciele mogliby o coś takiego zadbać w wolnej chwili. Dajcie znać co o tym sądzicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na Tak byłby to łatwiejszy i szybszy sposób na sprawdzenie modeli dla nowych i jak dla starszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na tak, jeśli ktoś by się tym zajął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) Dobry pomysł na Tak tylko czy ktoś to zrobi Edytowane 29 Maja 2020 przez Kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 bardzo dobry pomysł jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Ciekawy pomysł Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Troszkę pracy jest. Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Na tak bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nie wiem jak to widzisz żeby wyświetlało Ci zdjęcie w csie Ew. link do game banana, imgura lub czegoś innego na chacie Jestem na tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Na tak Też myślałem nad napisaniem identycznej propozycji bo było by to bardzo przydatne dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Na Tak! Dodam że taki spis został już zrobiony przez @Terminator wystarczy przenieść i ewentualnie troche zedytować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1CHU Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 18 godzin temu, Ciosek napisał: Nie wiem jak to widzisz żeby wyświetlało Ci zdjęcie w csie Ew. link do game banana, imgura lub czegoś innego na chacie Jestem na tam Tak jak napisałem w propozycji, spis mógłby znajdować się gdzieś w sprawach serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tak jak Esper napisał stały gracz HNS napracował się i zrobił takowy "poradnik" więc na ten moment będziemy korzystali z niego. Znajduje się w dziale poradniki ew jeżeli gracze nie będą z niego korzystać to umieszczę do niego odnośnik gdzieś w sprawach serwera HNS. Link do poradnika: HOPS-KLIK Propozycja została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi