Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Banicja za ad

Udostępnij

Zi3LonY

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Zi3LonY
Nick oskarżonego: @ NiceOne
Opis sytuacji: Otrzymalem bana na 24 za autoduck to jest BIND osoby ktore mysla ze to jest niby skrypt sa w bledzie program to jest skrypt a ja korzystalem z bindu czyli bana dostalem za nic 
Serwer: cs 1.6 dr v1
Dowody:http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2005282040-deathrun_av2009_hard-1590691200-1590692400.zip  czas 19:00:00

• Haha! 1

XD 

Cytat

Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce. Ban na godzinę / Ban na dzień

parę dni temu kłóciłeś się jaki to autoduck jest legalny na serwerze i jak to pike Ci powiedział że zezwala na to. Tak się składa że akurat wtedy pisałem do pike i dziwnym trafem na coś takiego nie wyrażał zgody .. xD

dodatkowo miałem Ci wlepić banicje, jako że ponownie dopiero wczoraj Ciebie złapałem na serwerze to dostałeś wczoraj. Doskonale wiedziałeś o tym że ad jest zakazane i palisz tylko głupa, jeszcze tylko zapytam

skoro tak bardzo ARENASKILLA UMRAŁA razem z dr'ami jak tak ciągle płaczesz innym na prawo i lewo oraz opiekun to "idiota który nic nie robi" to po co grasz na tym serwerze? Robisz tylko z siebie błazna i powinieneś dostać 10x dłuższego bana

17 minut temu, Zi3LonY napisał:

Otrzymalem bana na 24 za autoduck to jest BIND osoby ktore mysla ze to jest niby skrypt sa w bledzie program to jest skrypt a ja korzystalem z bindu czyli bana dostalem za nic 

Autoduck -

p1. klikniesz raz mocno  scrola i np. na evidensie masz 5k speeda z respa na start, robisz mapę w 3 sekundy

p2. na przyspieszaczach zaczniesz spamić - robisz paręnaście tysięcy speeda

Normalne strefy -

p1. 333 fpsy - nawalasz myszką jak powalony +a/d i robisz mape w +/- 10 sekund

p2. palisz samego ducka na przyspieszaczach i robisz 10x mniejszy speed niż na autoducku

Podsumowując, autoduck jest to bind który ułatwia rozgrywkę. Był zabroniony, jest zabroniony i będzie zabroniony i Ty doskonale o tym wiesz

Chwalisz się że grasz tu od 2012 roku czy nie wiadomo ilu a do teraz nie wiesz że autoduck jest nielegalny i ZAWSZE bany za niego leciały, kiedyś nawet dłuższe. Pozdrufki

@ PiKe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności