Zi3LonY Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nick: Zi3LonY Nick oskarżonego: @ NiceOne Opis sytuacji: Otrzymalem bana na 24 za autoduck to jest BIND osoby ktore mysla ze to jest niby skrypt sa w bledzie program to jest skrypt a ja korzystalem z bindu czyli bana dostalem za nic Serwer: cs 1.6 dr v1 Dowody:http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2005282040-deathrun_av2009_hard-1590691200-1590692400.zip czas 19:00:00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 XD Cytat Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce. Ban na godzinę / Ban na dzień parę dni temu kłóciłeś się jaki to autoduck jest legalny na serwerze i jak to pike Ci powiedział że zezwala na to. Tak się składa że akurat wtedy pisałem do pike i dziwnym trafem na coś takiego nie wyrażał zgody .. xD dodatkowo miałem Ci wlepić banicje, jako że ponownie dopiero wczoraj Ciebie złapałem na serwerze to dostałeś wczoraj. Doskonale wiedziałeś o tym że ad jest zakazane i palisz tylko głupa, jeszcze tylko zapytam skoro tak bardzo ARENASKILLA UMRAŁA razem z dr'ami jak tak ciągle płaczesz innym na prawo i lewo oraz opiekun to "idiota który nic nie robi" to po co grasz na tym serwerze? Robisz tylko z siebie błazna i powinieneś dostać 10x dłuższego bana 17 minut temu, Zi3LonY napisał: Otrzymalem bana na 24 za autoduck to jest BIND osoby ktore mysla ze to jest niby skrypt sa w bledzie program to jest skrypt a ja korzystalem z bindu czyli bana dostalem za nic Autoduck - p1. klikniesz raz mocno scrola i np. na evidensie masz 5k speeda z respa na start, robisz mapę w 3 sekundy p2. na przyspieszaczach zaczniesz spamić - robisz paręnaście tysięcy speeda Normalne strefy - p1. 333 fpsy - nawalasz myszką jak powalony +a/d i robisz mape w +/- 10 sekund p2. palisz samego ducka na przyspieszaczach i robisz 10x mniejszy speed niż na autoducku Podsumowując, autoduck jest to bind który ułatwia rozgrywkę. Był zabroniony, jest zabroniony i będzie zabroniony i Ty doskonale o tym wiesz Chwalisz się że grasz tu od 2012 roku czy nie wiadomo ilu a do teraz nie wiesz że autoduck jest nielegalny i ZAWSZE bany za niego leciały, kiedyś nawet dłuższe. Pozdrufki @ PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3LonY Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Daj mi punkt w regulaminie ze nie mozna korzystac z ad to jest bind komenda ktora sie wpisuje do konsoli a program to jest skrypt nie ma w regulaminie zakazu korzystania z bindow pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 To był bind, stosowny punkt już dodany. Skrypt to z definicji program, a nie bind. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi